Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek volt már balesete gumival?
*kopp kopp*
eddig meg nem volt ilyen problemank.
mindig gumi nélkül toltam!
aki azt mondta h így nem fekszik le velem, az is becsicskult és gumi nélkül volt meg :D
egyszer felhuztam kíváncsiságból a legdrágább durexet(elite), és bmeg úgy szorított h köszönöm nem kérek kotont:D
23/F
Soha nem használtam gumit. Labat mosni zokniban? Ne vicceljünk. Akkor inkább nem dugnék. Persze vannak pasik akiknek minden mindegy. Csak luk legyen. Ha vegre van egy akkor bármi aron vegre csinálhatják. Magukat szoros kényszer zubbonyba szorítjàk. Müanyagba dugni? Ugyan már! Minek az ilyennek nő? Vesz egy gumi babát. Nem sír nem kerdez sok evig nyűheti. Óvszerrrl szemben nem csak egyszeri hasznalatra való. És vegül is ugyan azaz erzés hisz gumi. Ajánlom minden gumival magát megerószakoló pasinak. Férfiak szégyene az ilyen
" férfi' .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!