Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 16 vok, de még nem mensizem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 vok, de még nem mensizem (a családomből mindenkinek 20körül jött meg, voltam már dokinál, minden oké). Így is teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, a barátommal most tervezzük az első alkalmat, csak érdekel, hogy védekezzünk-e.
2010. máj. 10. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy nem jött meg, nem tudhatod, hogy mikor jön meg. Én nem kockáztatnék. Lehet terhes lennél. Óvszerrel védekezzetek!
2010. máj. 10. 15:18
 2/11 anonim ***** válasza:
17%

16évesen még hova szexelsz?Lassan az lesz már hogy 1 évesen szexelnek, hát nem igaz hova fajul a világ:(

16 évesen már rég menstruálnod kéne, jó hogy nem 60évesen jön meg az első, másik bolygóról jöttél hogy ilyen furcsa vagy?

2010. máj. 10. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem várj a vérzéssel.Azt mondanám menj orvoshoz, mert nem normális, de mivel irtad, hogy nálatokmindenkinek 20 éves kora körüljött meg, hát oké :S de általában 15 évesen szok megjönni.Illetve az a maximum
2010. máj. 10. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért menstruálsz, mert a beérett pete nem termékenyül meg, és így távozik a testedből. Ha még nem menstruálsz, azt jelenti, hogy még nem ért meg egy petéd sem... Akkor mit termékenyítene meg a fiú spermája?

De lehet, hogy lefeküdtök, és rá egy-két nappal megjönne az első, és akkor teherben maradnál.

Ezt 16 évesen illene tudnod, én is annyi vagyok.

Amúgy biztos vagy te abban, hogy úgy, hogy még nem is menstruálsz, be fog férni a szűk hüvelybe a fiú? :)

2010. máj. 10. 15:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Azzal a lendülettel kellett volna megkérdezni az orvostól...
2010. máj. 10. 15:28
 6/11 anonim válasza:
Védekezni nem csak azért szoktak, hogy a terhességet elkerüljék, hanem hogy védekezzenek a nemi betegségek ellen is. Soha sem lehet tudni, még ha te meg is bízol a fiúdban. AIDS-et szoptatásnál (mármint amikor az anya szoptatja a gyereket xd) is el lehet kapni, és lehet, hogy több mint 10 év után jön elő...
2010. máj. 10. 15:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Lehetsz terhes,mert soha sem tudhatod,hogy mikor fog megérni az első petéd,és ha pont akkor amikor te védekezés nélkül lefekszel a barátoddal,akkor simán terhes lehetsz.

Amúgy szerintem várjatok még a szexel.Még nem is menstruálsz,ami azt is jelenti,hogy még nem vagy testileg érett.

2010. máj. 10. 15:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, mert lehet, hogy mostanában fog megjönni - és már ekkor is teherbe lehet esni. Szóval mindenképpen védekezzetek.
2010. máj. 10. 19:54
 9/11 anonim válasza:
19%

Én nem olvastam végig az előttem hozzászólók válaszát, de én elmondom, ahogyan én tudom. Először is nem baj, ha 16 évesen nem jött még meg, nem késtél le semmiről és ez TELJESEN normális. Teherbe CSAK akkor eshetsz, ha már menstruálsz, de mivel te még nem menstruálsz, ezért nem. Ennélkül nem eshetsz tehetbe, szóval nincs peteérésed se. Akkor mégis hogyan esnél teherbe? :) Szóval ne izgulj, nyugodtan szeretkezz a barátoddal, de ha kétségeid vannak, akkor kérdezd meg egy nőgyógyásztól, édesanyádtól vagy védekezzetek óvszerrel. ;)

15/L

2010. máj. 10. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az előző nagyon nagy hülyeséget mondott,mert ez így nem igaz.Még nincs peteérésed,de egy orgazmus simán kiválthat egy ovulációt.Akár mikor megjöhet a menstruációd,és akkor már lesz peteérésed,én nem kockáztatnák.
2010. máj. 10. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!