Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 vok, de még nem mensizem (a családomből mindenkinek 20körül jött meg, voltam már dokinál, minden oké). Így is teherbe eshetek?
16évesen még hova szexelsz?Lassan az lesz már hogy 1 évesen szexelnek, hát nem igaz hova fajul a világ:(
16 évesen már rég menstruálnod kéne, jó hogy nem 60évesen jön meg az első, másik bolygóról jöttél hogy ilyen furcsa vagy?
Azért menstruálsz, mert a beérett pete nem termékenyül meg, és így távozik a testedből. Ha még nem menstruálsz, azt jelenti, hogy még nem ért meg egy petéd sem... Akkor mit termékenyítene meg a fiú spermája?
De lehet, hogy lefeküdtök, és rá egy-két nappal megjönne az első, és akkor teherben maradnál.
Ezt 16 évesen illene tudnod, én is annyi vagyok.
Amúgy biztos vagy te abban, hogy úgy, hogy még nem is menstruálsz, be fog férni a szűk hüvelybe a fiú? :)
Lehetsz terhes,mert soha sem tudhatod,hogy mikor fog megérni az első petéd,és ha pont akkor amikor te védekezés nélkül lefekszel a barátoddal,akkor simán terhes lehetsz.
Amúgy szerintem várjatok még a szexel.Még nem is menstruálsz,ami azt is jelenti,hogy még nem vagy testileg érett.
Én nem olvastam végig az előttem hozzászólók válaszát, de én elmondom, ahogyan én tudom. Először is nem baj, ha 16 évesen nem jött még meg, nem késtél le semmiről és ez TELJESEN normális. Teherbe CSAK akkor eshetsz, ha már menstruálsz, de mivel te még nem menstruálsz, ezért nem. Ennélkül nem eshetsz tehetbe, szóval nincs peteérésed se. Akkor mégis hogyan esnél teherbe? :) Szóval ne izgulj, nyugodtan szeretkezz a barátoddal, de ha kétségeid vannak, akkor kérdezd meg egy nőgyógyásztól, édesanyádtól vagy védekezzetek óvszerrel. ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!