Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ŐSZINTÉN! Akik az oldalon fent vannak és aggódnak terhesek lesznek e, tényleg mindenkinek kiszakadt a gumi? Nektek mennyiszer szakadt ki?
Nem szedhetek fogamzásgátlót, így marad az óvszer, de már tartok tőle hogy baj lesz, mert az oldalon kb minden 3.embernek “kiszakadt”. A gumi tènyleg ennyire könnyen szakad vagy csak kamuznak?
(Nem tizen évesel vagyunk. Én 22, ő 23 felelőségteljesen akarjuk használni, sosem volt és nem is lesz hogy csak beteszi meg kiveszi pár pillanatra)
Nos, nektek milyen gyakran szakad ki? Vagy kiszakadt egyáltalán?
Köszönöm a rendes válaszokat.
Annyi gumi nincs a világon,amennyi itt az oldalon állítólagosan kiszakad..
Nem azt mondom,hogy nem fordulhat elő,de rendszeresen kizárt,hogy megtörténjen.
A szakadás oka egyébként,hogy nem megfelelően nedves a lány és a súrlódás miatt elreped az óvszer vagy nem tudják normálisan használni és felhúzás előtt nem nyomják ki belőle a levegőt.
Én "csak" 5 és fél évig használtam óvszert,de egyetlen egyszer sem szakadt ki(lehet ellenőrizni) és nem is maradt bennem(értelemszerűen,rá kell szorítani a gumit a pénisz tövéhez,amikor kihúzza a hüvelyből).
Akik itt az oldalon azt írják,"hogy kiszakadt a gumi,most mi a teendő?",azoknak a 90%-a még csak látni sem látott óvszert.
Köszönöm a válaszod.
Nekem is hasonló volt a véleményem, de jobb hogy tudom, nem csak én gondolom így.
Bár én általábban megfelelően “készen” szoktam állni, de attól a síkosító is kéznél szokott lenni, pont azért hogy ne fordulhasson elő olyan, hogy azért szakadjon, mert nem vagyok elég “felkészült”.
Köszönöm a válaszod.
Akik itt írogatnak, hogy kiszakadt, azok kamuznak. Én is buktattam már le itt nem egy embert, aki 2x írta ki a kérdését ugyazzal a szöveggel, csak annyit módosított rajta, hogy míg az elsőben megszakítással (vagy sehogy nem) "védekezett", addig a másikban kiszakadt gumit írt, mert az 1. kérdésénél mindenki leoltotta.
Felettébb károsnak tartom ezt a hazudozást itt, mert míg a huszonévesek el tudnak vonatkoztatni ettől, addig a tinik jórésze sajnos nem. Sok lány inkább szedi a tabit, mert a "gumi nem biztonságos', vagy kétségbe vannak esve, ha nem szedhetnek, mert akkor "jaj most mivel védekezzenek", pedig a gumi egy ugyanolyan biztonságos opció, csak még egészségesebbb is, plusz alkalmi kapcsolatnál a nemi betegségek ellen is véd. Ha megfelelően használjátok, az útmutató szerint, akkor nem szakad ki.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! 😊
Egyik válaszoló írta hogy kiszakadt nekik és érezte. Pontosan mit éreztél? Hogy a párodon már nem volt az óvszer vagy magát az óvszert érezted, hogy más “alakja” lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!