Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » ŐSZINTÉN! Akik az oldalon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ŐSZINTÉN! Akik az oldalon fent vannak és aggódnak terhesek lesznek e, tényleg mindenkinek kiszakadt a gumi? Nektek mennyiszer szakadt ki?

Figyelt kérdés

Nem szedhetek fogamzásgátlót, így marad az óvszer, de már tartok tőle hogy baj lesz, mert az oldalon kb minden 3.embernek “kiszakadt”. A gumi tènyleg ennyire könnyen szakad vagy csak kamuznak?

(Nem tizen évesel vagyunk. Én 22, ő 23 felelőségteljesen akarjuk használni, sosem volt és nem is lesz hogy csak beteszi meg kiveszi pár pillanatra)

Nos, nektek milyen gyakran szakad ki? Vagy kiszakadt egyáltalán?

Köszönöm a rendes válaszokat.

2018. okt. 1. 09:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%

a legtöbbször olyan hülyeségeket írnak, hogy egyértelműen a tapasztalatlanság beszél belőlük és csak megerősítést kérnek az aggodalmukra.

"A barátom tegnap farmeren keresztül hozzá ért a puncimhoz 2 másodpercig, úgy, hogy előtte 8 nappal kiverte magának. Állítása szerint azóta hipóval ötször megmosta a kezét, de attól még lehetek terhes? Ja, pont most jött meg a havi vérzésem"

Amúgy ki tud szakadni, néha megesik, főleg, ha durvábban nyomjátok, vagy valahogy picit rosszul raktad fel, beszorul valahová, vagy nem elég nedves odalent a lány. Nálunk eddig kétszer szakadt ki úgy, hogy csak a szex után vettük észre. (érezni éreztük a változást, de éppen nagyon benne voltunk és csak azt hittük "elértünk egy jó pontot")

2018. okt. 1. 14:05
 12/25 anonim ***** válasza:
83%
Kb másfél évig használtuk, sokszor megszakítás volt mellette, ha nem, akkor minden alkalommal ellenőriztük. Aztán egyszer kiszakadt és rájöttünk, hogy addig kicsit túlparáztuk a dolgot. Nekünk legalábbis a kiszakadás azt jelentette, hogy teljesen szétszakadt, gyakorlatilag egy csővé vált. (Persze gondolom van, amikor tényleg csak egy kis rész szakad, ha pont akkor észreveszik, és nincs még két ütem.)
2018. okt. 1. 21:51
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer szakadt ki a gumi, mikor a barátnőm kapott egyet vmi beiratkozásnál, és azt használtuk. Mivel nem mentem még el, és szex közben is szoktam ellenőrizni, nem lett akkora gond. De hogy a kérdésre válaszoljak: nem, egyáltalán nem jellemző, ha a megfelelőt jól használjátok. 10000-ből egy szakad ki talán. De ha ennyire izgulsz, van a Durexnek extra safe kiszerelése. Na az meg garantáltan elpusztíthatatlan. Ez nem a reklám helye :D
2018. okt. 1. 22:52
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Az óvszergyártók általános standardja, hogy a gumik tesztelése során 1 hibás (tehát kiszakadó) gumi az ezerből a maximum elfogadható. Ez 0,1%. Most nyilván ez lehet nagyobb esély, ha nem jól van felhúzva: túl kicsi a farokra, nem lesz rendesen rásimítva. Ehhez jön még, hogy gumik egy része nincs jóban a szilikonos síkosítókkal, erre is érdemes figyelni.

Ezzel együtt is a gyanúm az, hogy itt sokan nem védekeztek, mert minek, utólag rájöttek, hogy ez ordas nagy hülyeség volt, de hogy ne őket hibáztassa mindenki mikor tanácsot kérnek, inkább hazudnak.

2018. okt. 1. 23:01
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Én meg azt tapasztalom, hogy a legtöbb ember itt csak veszekedni akar.

Ez a gyakorikérdések ha jól tudom. :) Mindenkinek joga van kérdést feltenni. A válaszolóknak meg joga van válaszolni, vagy épp nem.

Ha valakinek elege van a sok kiszakadt gumis kérdésből, vagy bármi más témából, ne foglalkozzon vele.

Most komolyan, itt sok embernek lételeme a provokáció. Ha sok valakinek valamelyik kérdés, minek válaszol egyáltalán? Nem egyszerűbb továbblépni arról a kérdésről, mint odaírni?

Na ezért lételeme itt sok embernek a veszekedés. Sokan itt és különösen ebben a témában csak a konfliktust keresik.

Én folyamat jelentem azokat a provokatív válaszokat. Rengeteg a szidás, és kifejezetten az olyan válasz, amiben semmi hasznos dolog nincs és még csak a kérdésre sem válaszolnak, ráadásul látszik, hogy veszekedni akarnak.

Miután jelentem ezeket,a moderátorok sorra törlik ki őket.

Lehet lepontozni.

2018. okt. 2. 12:48
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
A saját és mások tapasztalatok alapján is elég ritka jelenség a kiszakadó gumi. Eddig csak a neten láttam olyan videókat, ahol kínai Durex hamisítványokat mutattak be, hogy 10-ből kb 6-7 eleve lyukas volt, némelyiket szabad szemmel is látni lehetett, néhánynál viszont a vízzel való megtöltésnél szivárgott ki a víz.
2018. okt. 2. 17:49
 17/25 A kérdező kommentje:

Kedves #15. Te se épp a kérdésre válaszoltál.

Sajnos jelenteni nem lehet, mert már a moderátor vizsgálata alatt állsz, ha annyira írod hogy te mindig jelentketsz. És nem arról van szó, hogy idegesítenek azok a kérdések, csak felettébb gyanus, hogy elvileg a gumi az egyik legmegbizhatóbb védekezési eszköz és itt a gyakorin minden 2-3. embernek kiszakad.

Kiváncsi voltam hogy mennyire lehet mások szerint ennek valóságtartalma, arra irányult most a kérdésem. (Amire most te nem válaszoltál..........)

Mindenki másnak köszönöm szépen a válaszát. 😊

Bárkinek bármi tapasztalata esetleg ebben a témában a Lifestyles Skyn gumival?

2018. okt. 2. 19:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki ezt kamuzza, ha becsúszik a baba. Vagy azt, hogy szedtek fogamzásgátlót, mégis terhesek lettek. Közben valószínűleg nemis védekeztek, csak ugye azt ciki lenne beismerni.
2018. okt. 3. 11:13
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszod is! 😊
2018. okt. 3. 11:54
 20/25 anonim ***** válasza:
88%

18-nak: 100 esetből 1-nél előfordulhat terhesség fogamzásgátló mellett is, de valóban ritka.

Nénikém pont fordítva járt, 17 éves korától szedett tablettát kb 25 éven keresztül, ami végül annyira jó fogamzásgátlónak bizonyult, hogy végül meddő lett.

2018. okt. 3. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!