Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakitásos közösülés után ha kimosom jol magam lehet baj ha pl egy injekcioval jol felpriccoltam és ugy mostam ki?
Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 13:25
11/15 anonim válasza:
Váááá :-DDDD
"felpriccoltam" :-DDDD
12/15 anonim válasza:
Te még nagyon gyerek vagy ha ilyeneket kérdezel !
Ha nem tudsz felelősségteljesen védekezni, akkor még NE szex-elj !
A megszakításos védekezéshez Nagyon jól kell ismernie a pasinak a testét, de fiatal korban meg egyáltalán nem ajánlott, hisz akkor még spermát is többet tartalmaz az előváladék !Mi sokáig védekeztünk így a párommal, de ikrek lett belőle, akiket imádunk , de 25 és 30 évesek vagyunk !
Miért nem használtok óvszert ???
13/15 anonim válasza:
miért nem lehet felfogni hogy elöváladéktol is lehetsz terhes???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!