Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy nő "abortusz" nevű borítékot tart a fiókjában pénzzel?
Egyik barátnőm (23 éves) fiókjában találtam két borítékot: egyik abortusz a másik 72 órás tabletta nevű volt. Mindegyikben pénz van.
Kerestünk valamit közösen ezért találtam meg. Kérdőre vontam hogy erre mégis mi szükség van.
Ő azt mondta hogy ha vészhelyzet van akkor ne kelljen az anyagiakon gondolkodni.
Őszintén nem tudom eldönteni hogy ez felelősségteljességre vagy épp annak hiányára utal. Tehát mondván ugyis ott a boriték és miért lehetne abortusz. Viszont ha azt nézem ő legalább tudatosan készül a "bakira", akkor viszont okos tett részéről.
Nekem kicsit kettős a helyzet.
Nektek mi a véleményetek?
Szerintem jól teszi h gyűjti a vészhelyzetre a pénzt
Bár nem kene az abortusz mellett döntenie....
pfff bakker...
temetés borítékja nincs véletlen? -.-
"Nem kéne az abortusz mellett döntenie." Pfff. Na az ilyen embereket vágnám pofán visszakézből.
Miért ne lehetne temetés borítékja? Abból meg a legolcsóbb is drága.
Amúgy meg nem gáz, csak fölösleges, elkerülhető kiadás a megfelelő óvintézkedésekkel.
Előrelátó, precíz teremtés! Szerintem rendben van, ha készít minden eshetőségre forgató könyvet és nem akkor kapkod, ha bekövetkezne a baj!
Nekem is volt egy jelölt borítékom, egy komolyabb dologra spóroltam és akkor segített, mikor pár hónapra jövedelem nélkül maradtam. Szó szerint az életemet mentette meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!