Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jangee fogamzásgátló újrakezdés?
Szedtem gyógyszert elöször Minulet-et, ez tartott 3 levelig, egy masik nogyogyasz inkabb a Jangee-t ajanlotta azt is szedtem 3 levelet. Utana 2 hetig nem szedtem semmit, nemtudtam megvenni a gyogyszert igy 2 hetes kihagyassal folytattam a Jangee-t.
Az a kerdesem hogy most mennyi ido alatt fog megvedeni?
Jó nagy kavart csináltál... Mikor kezdted el legutóbb szedni? A vérzés első napján, vagy a ciklus egy random napján?
(Btw a tájékoztató természetesen választ adna a kérdésedre, csak el kellene olvasni...)
Ha abbahagyod ,majd újrakezded,akkor értelemszerűen újra a menstruáció első napján kell elkezdeni szedni.Tehát olyan,mintha most kezdtd volna életedben szedni.
Egyébként,elég felelőtlennek tűnsz,előbb-utóbb felcsináltatod magad gyógyszer mellett,pont az a típus vagy,aki beleszarik a világba.
Igen, mem vartam meg a menstruaciot..
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!