Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csökken így a hatás?
Sziasztok!
2 hónapja szedek fogamzásgátlót. 1. Hónapban mindig 8 órakor vettem be, előfordult persze csúszás, de max fél óra. Viszont második hónapban kicsit eltolódott és inkább 10 és éjfél között vettem be, általában alvás előtt. Ezáltal mennyivel csökkenhet a hatás? Valamint tegnap este elfelejtettem bevenni, ma reggel fél 10 kor vettem be, az 12 órán belül van ugye, akkor pedig nem kell mellé védekeznem?

Miért kommentelsz, ha nem segítesz?
Egyébként de, elolvastam, de nincs benne, hogy mennyi időköz számít problémának... Nem tudom minek kell rögtön támadni az embert. Simán tovább kellett volna csak pörgetned, és ennyi

Valószínűtlen, hogy csökkent volna a hatása.
Mivel pótoltad reggel, és 12 órán belül voltál, nem lesz baj. Nincs szükség a kiegészítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!