Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyógyászhoz hogy kell menni?
Nem, nem arra értem, hogy busszal, kocsival, gyalog, biciklin... Hanem magára a vizsgálatra.
Életemben először fogok elmenni, mert elmúltam 18 és már nem vagyok szűz, viszont felnőttel nem tudom ezt megvitatni, mert édesapámmal élek és konkrétan a barátaim sem tudnak segíteni, én vagyok a bagázs legidősebb tagja.
Csak odamegyek rendelési időben és ennyi? Sorszámot húzok, beszólítanak, beszélek a dokival, majd megvizsgál, esetleg elküld laborba? Mintha neadjisten' bőrgyógyászhoz mennék vagy fül orr gégére? Vagy időpontot kell kérni, mintha magán dokihoz mennék?
Totál be vagyok majrézva, nem akarok odaállítani és csak állni, mint magányos lompos a lagziban.
Hatalmas alvázmosás, tiszta (és nem szexi) fehérnemű, különben ugyanaz mint a többi.
Egyes helyeken kell időpontot kérni, máshol meg nem kell.
Tájékozódj előre a neten, hogy ahova menni akarsz, ott ez hogy működik?
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!