Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondtátok el anyukátoknak, hogy nőgyógyászhoz akartok menni?
Rendszertelen a menstruációm, most is kimaradt februárban és áprilisban. Sokat stresszeltem, lehet amiatt, de eléggé megijedtem, hogy talán terhes lehetek, bár védekezünk a párommal.
Fogamzásgátlót ajánlanak erre a nőgyógyászok? Szeretném elkezdeni a szedését.
Nem tudom milyen a kapcsolatod anyuddal, én mondtam anyának hogy kicsit összevissza jön még és nem lenne rossz a barátom miatt sem lassan...teljesen megértette :) most végzek az első levellel
17/L
4. válaszoló +
Esetleg, trógeresen:
'Anya, kib***ottul el kell mennem egy retkes nőgyógyászhoz!'
Anya vagyok, egy normális anyánál ez nem gond. Viszi ha kell, támogatja szóban, én pl hónapok óta készítem a lányomat,hogy el kell menni..Később "együtt" megyünk rákszűrésre stb..
Ha rossz a kapcsolatod,akkor ne szólj neki,menj el, vagy beszéld meg vele. A neten millió oldal van,okosodhatsz,van egy oldal,ahol orvos válaszol [link]
nyugodtan kérdezhetsz is.Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!