Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én a lindynette 20 at szedtem eddig de drágának találtam és irattam mást a dokimmal! Ő a Tri-regolt írta fel. Milyen mellékhatásokra kell számítanom? Azt mondta hogy egyből védett leszek ha elkezdem az új gyógyszert. Ez mennyire igaz?
A Tri-Regol tök más, mint a Lindynette. Én Lindynette-et szedek, az egyfázisú, a Tri-Regol, az 3 fázisú, és régibb gyógyszer is, nem mondom h elavult, de vannak nála jobbak is. Írass ki inkább Stodettet, vagy Harmonet-et, azt hiszem ezek ugyanazok, mint a Lindynette, csak olcsóbbak.
Mellékhatása lehet h nem lesz, de nem a legalacsonyabb hormontartalmú.
Első:
Talán nem mki bír ki 8 ezer forintot a lindyre!Én is azt szedtem 2 évig, de most váltottam sensoenttere, ami ugyanaz, csak más cég gyártja és 3 ezerrel olcsóbb, és azért nem mindegy, de ha téged ennyire felvet a pénz...
Másrészt attól, mert ismeri, még válthat:) ha baja lesz és nem felle meg neki, akkor a dokihoz fordul és új gyógyszert kap.
Kérdező!Ha azt mondta h egyből védett leszel, az nyílván úgy van, gondolom elmagyarázta a válétást is.Olvasd el a betegtájékoztatót a mellékhatásokról, mindegyiknél ugyanaz van kb, ha vmelyiket tapasztalod, fordulj az orvosodhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!