Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki teherbe esett az elovaladektol?
Figyelt kérdés
Ha nem ment el bennetek, viszont mégis terhesek letettek.2018. jún. 1. 16:22
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. jún. 1. 20:19
12/20 anonim válasza:
Mi 6 éve "védekezünk" így, és soha nem volt para belőle. Viszont ez nem azt jelenti, hogy más sem fog így teherbe esni.
13/20 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, most vedekeztunk legelőször így.
2018. jún. 1. 20:30
14/20 anonim válasza:
7 éve vagyok együtt a férjemmel, több évig kiszállásos módszerrel védekeztünk, végül a 2. babánk így fogant meg pont :)
16/20 A kérdező kommentje:
#15 hallottál már a karmarol? Tudom milyen vagy.. elvan b@$%va az életed,meg vagy keseredve mint a sz@r es a legnagyobb boldogsag az életedben,ha valakivel valami rossz történik.. :D szánalmas vagy. Viszont sajnos nem tudlak boldoggá tenni, mert nem estem meg, nagyon tudlak sajnálni :D
2018. jún. 4. 19:21
17/20 anonim válasza:
Kell pár hét, mire kimutatja a teszt szivi :3
18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnéd, te nyomorult életű mi?:D
2018. jún. 4. 21:55
19/20 anonim válasza:
Szerinted, aki teherbe esett, az így tudja fixen, hogy " LÁTOD? LÁTOD? MÁR AZ ELŐVÁLADÉKTÓL IS TEHERBE LEHET ESNI!"
Bah, butaság. Sosem fogod megtudni...Én nőgyógyásztól hallottam, hogy bizony lehet teherbe esni már alőváladékban lévő spermáktól is. Jobb félni mint megijedni, nem? Na persze, ha babát szeretnél, akor meg nem mindegy? :-)
20/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk babát meg,ezért is kérdeztem
2018. júl. 9. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!