Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elovaladektol esett mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elovaladektol esett mar teherbe valaki?

Figyelt kérdés
Pl ha megszakitassal vedekeztek es a pasi soha nem elvez beled es te megis terhes lettel?van ilyen?mennyi ra az esely?21L
2009. szept. 22. 13:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

erről a nagy felelőtlenségről már rengeteg kérdés volt, és sok-sok felháborodó és rengeteg kérdezőt védő ember...

a válasz, hogy igen, nagy rá az esély, és ha nem akarsz gyereket, akkor ne megszakítással védekezz!!

2009. szept. 22. 13:13
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 20 %. Ez azt jelenti, hogy 1 év alatt a csak így védekező, rendszeres szexuális életet élő nők 20%-a esik teherbe.
2009. szept. 22. 13:17
 3/24 A kérdező kommentje:
gumira allergias vagyok, egybol fertozesem lesz tole...2fele fogamzasgatlot szedtem egyiktol hiztam masiktol allandoan rosszul ereztem magam, 2 eve igy vedekezunk a baratommal es csak kivancsisagbol tettem fel a kerdest. Le kopogom, de nalunk meg nem volt ebbol problema.
2009. szept. 22. 13:18
 4/24 IQnindzsa ***** válasza:
100%
Elvileg teherbe lehet esni az előválladéktól is ,bár megjegyzem ,hogy én nem ismerek senkit aki így védekezve esett volna teherbe. Én a régi barátnőmmel 4 éven keresztül védekeztem így és soha nem volt probléma, pedig nekem bőven jön. Esélyeket nem tudok neked mondani sajnos. Remélem segítettem.
2009. szept. 22. 13:35
 5/24 anonim ***** válasza:
hüvelygyűrű...ezt próbáld ki.
2009. szept. 22. 13:36
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

előbb utóbb nagyon nagy rá az esély h teherbe ess...ezt nemlehet a végtelenségig csinálni

amúgy ha megszakítóztok, akkor legalább vmi spermicidet hazsnáljhatok, mert így védve vagy

2009. szept. 22. 13:37
 7/24 anonim ***** válasza:
2009. szept. 22. 14:37
 8/24 anonim válasza:
Én vagyok az élő példa, hogy igen. Teherbe lehet esni csak megszakításos védekezésnél. Én ráadásul méhen kívüli terhes lettem és eltávolították a petevezetékemet a jobb oldalon. Pedig nem vagyok az a típus aki könnyen teherbe esik.
2009. szept. 22. 14:45
 9/24 anonim ***** válasza:
ha sokáig így védekezel és nem jön össze a baba akkor vagy nem vagy az a fajta aki könnyen megtermékenyül, vagy ti ketten a pároddal nem passzoltok össze baba terén. hallottam már olyat, hogy jaj de nagyon örült valaki, amikor 3 évig megszakítással védekeztek és nem jött össze a baba, aztán akartak és nem esett teherbe a csaj jópár évig.
2009. szept. 22. 15:49
 10/24 anonim ***** válasza:
88%
Sziasztok! Nekem spec. semmi gondom az ilyen kérdésekkel, én a válaszokon jobban meg szoktam lepődni. Az ugyebár tény, hogy a megszakítás a lehető leggyengébb védekezési módszer, nade...vannak nők akiknek semmi más nem felel meg. Itt vagyok példának én, allergiás vagyok a tablettán kívül mindenre, amit használhatnék, tablettát pedig trombózis miatt nem szedhetek. Az én javaslatom ezekre az esetekre az, hogy számolni kell a peteérést, vagy ha van lehetőség akkor hőgörbével nézni, és akkor egyáltalán nem lenni együtt, a továbbiakban pedig megszakítással. Maga az előváladék, tartalmazHAT spermiumokat, tehát egyáltalán nem törvényszerű, hogy egyáltalán van benne, egyáltalán életképes, ami ilyenkor ott van, nameg ha életképes, akkor is annyira de annyira kicsi rá az esély, hogy megtermékenyítse. Természetesen van esély, de valóban nem sok. Az pedig sületlenség, hogy ha valaki megszakítás mellett nem esik teherbe, akkor nem lehet gyermeke, vagy bármi gond van. Az számít ritka esetnek, aki teherbe esik mellette, nem az aki nem :) Szóval én javaslom a peteérés figyelőt, és ezzel azért ki tudod zárni nagy esélyjel a nem kívánt terhességet:)
2009. szept. 22. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!