Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elovaladektol esett mar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elovaladektol esett mar teherbe valaki?

Figyelt kérdés
Pl ha megszakitassal vedekeztek es a pasi soha nem elvez beled es te megis terhes lettel?van ilyen?mennyi ra az esely?21L
2009. szept. 22. 13:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Pharmatex-el kiegészítheted ezt a módszert,vagy tényleg jó a hüvelygyűrű.
2009. szept. 23. 15:09
 12/24 anonim ***** válasza:

én úgy tudom h a gyűrűt csak azoknak teszik fel, akiknek legalább már volt egy szülésük...javítsatok ki nyugodtan, de nekem ezt mondta a nőgyógyászom...

Én is 21 éves vagyok

2009. szept. 25. 20:00
 13/24 anonim ***** válasza:
ja, bocsi...az a spirál.... ^^
2009. szept. 25. 20:02
 14/24 anonim ***** válasza:
Spirált igen, azt csak szült nőknek teszik fel. Hüvelygyűrűt viszont bárki használhat.
2009. szept. 25. 21:23
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Én speciel 6 évig védekeztem ezzel a módszerel és nem estem teherbe! 1% esély van rá, hogy ezzel a módszerel teherbe eshetsz! Mert ahogy az előttem szóló is írta nem feltétlen tartalmaz az elő váladék ondót! A naptár módszer is bizonytalan,én nem egy nőtől halottam hogy mikor megvolt akkor esett teherbe, vagy előtte szal bármikor máskor mikor pete érése nem is volt! De köztudottan a gyógyszer sem véd 100%-ban. Szóval teherbe lehet esni, de kevés az esélye!

23/L

2009. szept. 25. 23:05
 16/24 anonim ***** válasza:
31%
ez nem védekezés... ez csak a szerencse játéka.
2009. szept. 26. 18:27
 17/24 anonim ***** válasza:
33%
hülyeség, hogy 1% van a teherbeesésre. ez nagyon rizikós....
2009. szept. 26. 19:58
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
Ja rizikós, mégsem voltam eddig terhes! Nem kell lepontozni, így van! Lehet többen estek már teherbe a neked védekezésnek nevezett fogamzásgátló mellett!!!
2009. okt. 8. 20:36
 19/24 anonim ***** válasza:
31%
nem hinném, de összehasonlíthatnánk statisztikai eredményeket. van itt egy-két kérdés, hogy kinek hogy jött össze a nem kívánt terhesség. a válaszadók 80%-a a megszakításos "védekezés"-t adta válaszul...
2009. okt. 10. 17:32
 20/24 anonim ***** válasza:
48%
Hát pedig hihetnéd. Lehet fogamzásgátlós topikokban kéne szétnézni! Semmivel sem kevesebb az esély a fog.gátló mellett sem. És lehet olyannak kéne válaszolni aki védekezett már ezzel azzal. Nekem ez a tapasztalatom ha tetszik ha nem! Ne haragudj hogy én azok táborát erősítem akik nem esnek teherbe a megszakításos mellett. Ám az nem fordulhat elő hogy akik így estek teherbe mégiscsak kicsit be engedték amit nem kellett volna??
2009. okt. 16. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!