Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elovaladektol esett mar teherbe valaki?
Figyelt kérdés
Pl ha megszakitassal vedekeztek es a pasi soha nem elvez beled es te megis terhes lettel?van ilyen?mennyi ra az esely?21L2009. szept. 22. 13:09
21/24 anonim válasza:
A fogamzásgátló védekezési módszer, az óvszer mellett a legbiztonságosabb. A megszakítás egy orosz rulett. Az, hogy te nem estél tőle teherbe, ennek rengeteg oka lehet...és még simán teherbe eshetsz mellette, de játszadozzál csak...és persze közel sem biztos, hogy más sem fog teherbe esni. Lásd, egy éven belül 35-en teherbe estek mellette 100 nőből.
Azt nem tudom, hogy ha valaki nem akar gyereket, és nem fér bele az életébe...akkor miért nem tud védekezni?
Persze, ha mindenre allergiás vagy, akkor az más tészta, de akkor meg lehet konzultálni nőgyógyásszal és valamit csak tud rá mondani, hogy mégis mit csinálj.
Valahogy van egy olyan érzésem, hogy egyik sem fogja azt mondani, hogy "védekezzen nyugodtan megszakítással, úgysem esik teherbe".
22/24 anonim válasza:
Most én sem azt mondtam hogy bárki védekezzen így mert mennyire megbízható vagy bármi!! Mert nem. De én saját feleőségemre így védekeztem és nem estem teherbe. A véleményemet mondtam el! És senkit nem bíztatok erre!! És mivel a fogamzásgátló sem 100% ahogy írtad az óvszerrel a "biztos". Nem egy embert ismerek pl akik a fogamzásgátló mellett estek teherbe! Ez is egy tapasztalat! Ennyi. A kérdés az volt esett e már valaki teherbe tőle. Én pedig elmondtím hogy 6 év alatt nem! Egyébként meg fogamzásgátlót szedek már egy ideje szóval senkinek nem a megszakítást javaslom!
23/24 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit, én voltam az a válaszoló, aki allergiás mindenre, aki veled beszélget ő másik válaszoló. Egyébként teljesen igazat adok neki. Nem véletlenül mondja, amit mond, és én sem véletlenül mondom, amit mondok, nekem speciel elég sok alapom van ilyesmit mondani. Az, hogy nem esett teherbe azt jelenti, hogy normálisan alkalmazták a megszakítást. Azért esik 100 nőből 35 teherbe, mert nem megszakítanak, hanem ahogy mondta a másik válaszoló, egy kicsit mégiscsak megfeledkeznek magukról. Utólag mindig bevallják, persze a terhesség kezdetén nem, de utólag 99%-ban. Ennyit a statisztikai adatokról. Megszakítás csak annak való, akiben megvan az az erős önkontroll. A gond pedig az,hogy nagyon kevés emberben van meg.
24/24 anonim válasza:
de nem értem mért kellett lepontozni a véleményeket... mindenkinek egyéni, attól hogy nem egyezik máséval, még lehet hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!