Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késik a Menstruációm, még csak 1 hónapja szedek fogamzásgátlót (ez az első csomag), ebben a ciklusomban nem volt szexuális kapcsolatom. Folytassam a következő levelet?
Nem igazán vagyok még képben a témával...
Válaszokat köszönöm:)
Most tényleg mi döntsük el hogy akarod e szedni ?
Eddig minek szedted?
Ha nem vagy valamivel tisztában,akkor el kell olvasnod a betegtájékoztatóját a gyógyszernek.Persze,ezt amúgy sem ártana.
A tabletta szedése alatt nincs menstruáció,hanem megvonásos vérzésed van,amit a mesterséges hormonok szabályoznak.
Az a lényeg,hogy a 7 napos szünetben(vagy 4 naposban,nem tudom melyik ez a tabletta) jelentkezzen a megvonásos vérzés.
Ha nem jelentkezik,akkor írja a betegtájékoztató,hogy mi a teendő.
Roxanelle tablettat szedek. Meg van 3 tabletta van hatra. A csomag tartalma 3 level, 21+7 van benne.
Normalis valaszokat szeretnek nem pedig leteremto...stb egy egyszeru kerdest tettem fel amire nem veletlenul nem tudom a valaszt. Elolvastam a betegtajekoztatot es nem talaltam hogy ilyenkor mi a teendo. Ezert irtam ki...
Betegtájékoztató:
"Mi a teendő, ha nem jelentkezik vérzés a placebo tabletták szedése alatt?
- Ha az összes aktív, rózsaszín tablettát pontosan bevette, nem hányt, nem volt súlyos hasmenése, és nem szedett más gyógyszert, nem valószínű, hogy terhes.
- Ha a várt vérzés kétszer egymás után nem jelentkezik, előfordulhat, hogy teherbe esett. Azonnal keresse fel kezelőorvosát. Ne kezdje el a következő csomag szedését, amíg nem bizonyosodott meg arról, hogy nem terhes."
Köszönöm a tájékoztatást :) Ma megjött :)
Szedjem végig a fehér tablettákat vagy most már kezdhetem az új levelet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!