Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gestomix fogamzás gátlómat el felejtettem be venni a csomag meg kezdésének első napán menszeszem után. Mennyi esélye van a terhességnek? :/
Sziasztok!
Az lenne kérdésem, hogy szerintetek mennyi esélye lehet a terhességnek.!?
Múlt héten a tabletta mentes időszakban meg jött a menstruációm, de az utolsó napokban már nem volt erős vérzésem, csak picike. Barátomnál aludtam és hát "együtt voltunk" ez hétfő este volt. Ma szerda reggel 7 kor kellett volna be vennem a gyógyszert, de helyette este 10 kor vettem be a gyógyszert 15 óra késéssel! Használati útmutatón/tájékoztatón az állt ha első héten el felejettem bevenni a tablettát úgy hogy 12 órát meg halatta a késés és éltem nemi életet forduljak orvoshoz ha viszont nem életem nemi életet előző héten akkor szedjem tovább a gyógyszert, de az a plusz 3 óra nagyon sok? egyből be vettem a gyógyszert. Vélemény mit csináljak?
18/L Köszönöm a válaszokat előre is!
Ha az igekötő az ige előtt áll, akkor EGYBEÍRJUK az igével.
Egyébként: 12 órát meghaladtad, magyarán olyan mintha kihagytad volna... ha az első szemet kihagyod, a szünetben sem voltál védett. Ezen nincs mit ragozni.
Esélyt nem lehet mondani, csak a szerencséden múlik.
Kihagyás esetén a védelem megszakad, ami spontán peteérést indukálhat.
Ez persze nem jelenti azt, hogy mindenképpen teherbe esel.
2 hét múlva viszont mindenképpen tesztelj!
Egyébként a tabletta általában nem ár ilyen kezdeti szakaszban, ha mégis gyerek lenne a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!