Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most a gyerekemet hordja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a gyerekemet hordja a szíve alatt, avagy sem?

Figyelt kérdés
Eléggé komplikált dolog... Először is Szilveszterkor, egy nappal a menzesze után, együtt töltöttük az estét, de nem volt konkrétan közösülés, viszont van rá esély, hogy némi előváladék olyan helyre kerülhetett, ami problémát okozhatna... Ezután a megfelelő időben tesztet csináltunk, de negatív lett, Már azt hittük, hogy nem lett az, de kimaradt a menstruációja,nem igazán foglalkoztunk vele, mert nem éppen a legpontosabb neki. De azért csináltattunk egy újabb tesztet, van rá esély, hogy hibát végzett a tesztnél. Ez pozitív lett, de nem tartottam megbízhatónak, a hiba mellett, olcsóbb is volt... Ezért vettünk egy másikat, az negatív lett. Újból azt hittük, hogy ennyi, de megint nem jött meg neki. vettünk megint egy tesztet, az ismét negatív lett, emellett volt felíratni fogamzásgátlót és ugye a nőgyógyász megvizsgálta, bár nem volt ultrahang, de akkor is. Most már harmadjára maradt ki, ismét volt nőgyógyásznál, kapott olyan bogyókat, amitől meg kell, hogy jöjjön, természetesen, miután a nőgyógyász megint megvizsgálta... lejárt a 10 nap, plusz a határidő, ami alatt, hatni kellett volna a gyógyszernek, de megint csak nem jött meg. Szóval lehetséges, hogy terhes? A nőgyógyász nem tudta volna kitapintani, elvégre már három hónapos lenne? Valamint a kék csík nevű terhességi gyors teszt mennyire megbízható?

2013. márc. 28. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
aha
2013. márc. 28. 21:54
 2/8 A kérdező kommentje:
esetleg kifejtenéd miért vagy ezen a véleményen?
2013. márc. 28. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy a nőgyógyász kétszer is elnézte volna, szerintem nem terhes, hanem valami hormonzavar.
2013. márc. 28. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
ha a barátnőd nem szedett gyógyszert és nem védekeztetek óvszerrel sem akkor 1000% hogy terhes! ez szerintem már nem hormonzavar!és a terhesség ultrahangal mutatható ki legalábbis úgy a legbiztosabb
2013. márc. 28. 22:37
 5/8 anonim válasza:
biztos megvizsgálták volna ultrahanggal ha úgy mentek oda h "baba gyanús".. az uh a legbiztosabb azon látszódnia kellene már...
2013. márc. 28. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen!Mi is azt hittük h nem vagyok terhes mert 5 tesztböl csak 1mutatott terhessèget!Elmentünk dokihoz ès mondta hogy 80% h baba lessz!ultrahang igazolta!Aztàn sajnos elvetèltem!Menjetek kèrjetek UH vizsgalatot szerintem!
2013. márc. 29. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:

4/6-nak

Nálunk a párom már 2-szer élvezett belém, és még sem lett belőle baba.

Nem olyan könnyű teherbe esni mint ahogy azt egyesek gondolják.

2013. márc. 30. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó lehet hogy te nem vagy fogékony a terhességre de nem vagyunk egyformák..Honnan tudod hogy a barátod nemzőképes?Mi van akkor ha vele vannak gondok és ezért nem lettél terhes?Gondolkozz már egy kicsit!
2013. márc. 30. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!