Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyra vettem a barátomnak egy nagyon szép, igényes férfisálat és nem hordja?
Utolsó, baromi vicces vagy... ha megtanultál volna szöveget értelmezni, akkor már abból rájöhettél volna, hogy nem valami HK borzalomról van szó, hogy több férfiismerősömnek is megmutattam és tetszett nekik.
Első: sajnos nem vagyok ebben biztos. Minden eddigi ex-barátom nagyon ragaszkodott a tőlem származó dolgaikra. Egyiknek egyszer nekiadtam az egyik gyűrűmet. Köves gyűrű volt, női, de a srác elmesélte, hogy hordta magán, befelé fordítva a köves részt, mert annyira hiányoztam neki (volt vagy másfél éves szünet vele) és kicsit úgy érezte, hogy mindig vele vagyok. A volt barátom pedig bevallotta, hogy az egyik alvóspólómmal szokott aludni, mikor nem alszom ott. Mondom, sajnos nem ez az egyik eset, ami arra utal, hogy nem igazán szeret, csak elvan velem, ki tudja miért:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!