Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha valakinek nem olyan szép az arca de nagyon igényes attól még megtalálhatja a párját?
ümmm...belsőre igényes?külsőre miért nem?
ááá bazz elzsibbadt a lábam.....
ez most mit jelent, hogy nem szépség, de külsőre igényes? mert ilyenből ismerek olyat, aki csúnya mint az állat, de jó cuccai vannak, mert gazdag. külsőre igényes...
mondjuk olyan is ismerek, aki szegényebb, a cuccai nem olyan divatosak, és mégis igényes. te melyik vagy?
arc szépsége meg relatív. én pl annyira nem tartom magam szépnek, de mindig azt mondják, hogy szép vagyok, mert karakteres az arcom, egyedi, és nem az a tipikus tucatarc. így én is szépnek látom magam, ha ez eszembe jut!
te is találsz olyat, akivel kezdesz, mert érzed majd, hogy mit akar. szóval nyugi! :)
egyébként gyakran jöttek oda hozzám is régebben olyan pasik, akikről álmodni se mertem volna akkor ( nem tartottam magam szépnek, sőt) , olyan is volt köztük, aki modellkedik, tehát ténylegesen nagyon helyes. :)
engedd el magad, ismerkedj. akkor minden rendben lesz.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!