Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ma 2-3szor ment a hasam és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma 2-3szor ment a hasam és már hánytam ia elöbb, vegyek be még egy tabit? Tri regolt szedek és még csak elsö csomag

Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 00:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz sürgősen! Ne vegyél be több gyógyszert, és ne igyál kevesebbet, mint szoktál!
2010. okt. 14. 00:10
 2/6 A kérdező kommentje:
de már ezt a tabletátt szedtem egy éve és akkor nagyon jo volt.nem hiszem,h a tabletátol hánytam.
2010. okt. 14. 07:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne vegyél be még egyet, hanem védekezz egy hétig máshogy is.

amúgy miért azt az őskövületet szeded?:O Nagynéném meg anyukám szedték ezt gyerek előtt-után, úgy 20 éve. Iszonyú magad a hormontartalma és elavult. Mellesleg erről olvastam a legtöbb teherbe esős sztorit a hoxa fórumán...

Menj el egy másik orvoshoz és kérd ki a véleményét erről a gyógyszerről! nem hiszem, hogy javasolni fogja, hogy ezt szedd továbbra is.

2010. okt. 14. 10:29
 4/6 A kérdező kommentje:
én a mostani orvosommal nagyon meg vagyok elégedve,nem rég váltotam orvost.a régi orvosomnál ezt szedtem akkor nagyon jo volt,igaz mikor abba hagytam,mert gyereket szeretünk volna mola terheségem lett miomákkal,a régi orvosom nem vette észre pedig volt ugy,h 1honapba 2xvoltam dokinál.a mostani orvosom vette észre,akkor már 4.honapba voltam.mindenbe tanácsot ad,amit a régi nem tett.a mostani dokim kiirt lyndinete_et,de attol is rosszul voltam,hányinger meg ilyenek.én mondtam neki,h ezt irja ki. azt hiszem,ha holnapig nem leszek jobban akkor elmegyek,köszönöm a válaszokat...
2010. okt. 14. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Jesszusom, mola terhesség miómákkal, Tri-regol után? Ezek után kezembe se vettem volna többé ezt a gyógyszert, nemhogy be is szedjem!

Szerintem ne a tabletta szedése legyen most a fő gondod, hanem menj el egy alapos nőgyógyászati kivizsgálásra+laborvizsgálatra és lehetőleg magándokihoz, mert az sztk- rendelésen futószalag van és arra sincs idő, hogy egyáltalán elmondd, mi a bajod! hallgass rám, bár való igaz, hogy ki kell nyitnod a tárcád, de ezerszer jobban jársz!!!

2010. okt. 14. 12:00
 6/6 A kérdező kommentje:
de mért szerintetek mi bajom van?nem hiszem,h a gyogyszer lett volna a hibás,ma már semmi bajom eddig.akihez járok ö is magán,és kinyitom a pénztárcám.
2010. okt. 14. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!