Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma 2-3szor ment a hasam és már hánytam ia elöbb, vegyek be még egy tabit? Tri regolt szedek és még csak elsö csomag
Ne vegyél be még egyet, hanem védekezz egy hétig máshogy is.
amúgy miért azt az őskövületet szeded?:O Nagynéném meg anyukám szedték ezt gyerek előtt-után, úgy 20 éve. Iszonyú magad a hormontartalma és elavult. Mellesleg erről olvastam a legtöbb teherbe esős sztorit a hoxa fórumán...
Menj el egy másik orvoshoz és kérd ki a véleményét erről a gyógyszerről! nem hiszem, hogy javasolni fogja, hogy ezt szedd továbbra is.
Jesszusom, mola terhesség miómákkal, Tri-regol után? Ezek után kezembe se vettem volna többé ezt a gyógyszert, nemhogy be is szedjem!
Szerintem ne a tabletta szedése legyen most a fő gondod, hanem menj el egy alapos nőgyógyászati kivizsgálásra+laborvizsgálatra és lehetőleg magándokihoz, mert az sztk- rendelésen futószalag van és arra sincs idő, hogy egyáltalán elmondd, mi a bajod! hallgass rám, bár való igaz, hogy ki kell nyitnod a tárcád, de ezerszer jobban jársz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!