Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzasgatlo nagyon keslelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzasgatlo nagyon keslelteti a menstruaciot?

Figyelt kérdés
Eddig 4 72 oras tablettat vettem be.....es 3 at ugy h 2 menstruacio kozott..szoval..ugy 2 het volt kozottuk..kb...es utana meg 1-et miutan megjot...mert szuksegem volt ra...sajnos.....es az utolso menstruaciom kb. 1 honapja volt...(picit tobb) es akkor is 2 nap..csak......kesleltetheti ennyit is? (kor:16)
2010. jún. 12. 21:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ha 22 vagyok,akkor még gázosabb,hogy csak ennyi az eszed.Ha nem szedhetsz tablettát,akkor van még azon kívül egy csomó más védekezési forma,de a 72 órás szerinted mivel jobb,mint egy doboz fogamzásgátló tabletta egyszerre?
2010. jún. 13. 09:46
 22/34 anonim ***** válasza:

Volt olyan nőgyógyász, aki egymás után 4szer felírta a 72 órást? Csoda, hogy még menstruálsz egyáltalán...csoda ha ezek után ha akarnátok is összejönne a gyerek. Úgy kicsináltad most a hormonháztartásod, hogy csak na...

És igen, nagyon valószínű, hogy a 72 órástól nem jön meg. Sőt az is lehet, hogy most hónapokig nem fog megjönni akkora pofont adtál magadnak.

2010. jún. 13. 09:53
 23/34 A kérdező kommentje:
ezt akartam tudni...tudod itt romaniaba lehet a patikaba is venni...nem kell hozza semmi...ezt akartam tudni hogy ettol kesik...mert eddig sose volt ijen tipusus bajom...de attol meg n vagyok terhes...ugye?
2010. jún. 13. 10:28
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

terhes nem, de örülhetsz neki, nagy esélyed van arra, hogy SOHA TÖBBET NE LEGYEN GYEREKED

22 évesen ciki ilyen butának, visszamaradottnak lenni!

2010. jún. 13. 10:48
 25/34 anonim ***** válasza:
4 db 72 órás után az lenne a csoda ha terhes lennél.
2010. jún. 13. 10:55
 26/34 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem vagy terhes.

Ha lett volna annyi eszed, hogy konzultálsz egy nőgyógyásszal, mielőtt bekapkodod azt a rengeteg hormont, akkor tudnád, hogy csak végszükség esetén alkalmazható, és félévente maximum EGYET szabad bevenni, akkora adag hormon van benne.

Nagy az esély rá, hogy hosszantartó károsodást okoztál a szervezetedben, gratulálok. Ennél még egy abortusz is kevésbé veszélyes.

2010. jún. 13. 15:16
 27/34 anonim ***** válasza:
Azért szomorú, hogy Romániában csak úgy lehet venni a patikában, mint a C-vitamint :( - és az is, hogy ennyire felvilágosulatlanok az emberek! Tuti nem vagy terhes, de tanulj az itt írtakból ( persze amiből lehet) , és védekezzetek, az nem kifogás, hogy allergiás vagy a fogamzásgátlóra ( mellesleg sokféle van, kizárt, hogy mindre allergiás vagy) , de ott van még a pesszárium, a spirál ( igaz inkább szült nőknek), a különböző krémek, ÓVSZER......
2010. jún. 13. 15:29
 28/34 anonim ***** válasza:

sztem ez a kérdés kamu :D 16 évesen is ciki ilyen eszetlennek lenni, nemhogy 22 évesen ahogy ezt ő írta :S

ha ennyire ögyetlenek vagytok minek szexeltek?És nem csak fogamzásgátló létezik meg a gumi -.-

2010. jún. 13. 18:56
 29/34 A kérdező kommentje:
tanultam a hibabol..es mar CSAKIS ovszerrel...es nogyogyasznal is voltam...es semmi bajom..azt mondta!!! ezutan sose csinaljuk ovszer nelkul...kosz az itt leirtakat :)
2010. jún. 13. 20:52
 30/34 anonim ***** válasza:
jajj, basszus.. erre előbb is rájöhettél volna, h óvszer nélkül nem szabad!!!!!
2010. jún. 13. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!