Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzasgatlo nagyon keslelteti a menstruaciot?
Ezek a tabi-bevételek mikor történtek?
Különben megtanulhatnál már védekezni, kis taknyos vagy, védekezni se tudsz,d e azért már szexelsz. Büszke lehetsz magad. Gyökér.
ne zavarjon, de kérdeztem is valamit, hogy tudjak segíteni -.-" nem én tehetek róla, hogy vak vagy és nem tudsz olvasni...
első voltam.
Szia!
Ez természees, h késik, hiszen hatalmas mennyiségű hormont szedegettél be az utóbbi időben.Ha mindent jól csináltál, és időben bevetted a gyógyszereket, akkor nem lehet probléma, de ha jobban megnyugtat, menj el nőgyógyászhoz:)
Én egyszer vettem be ilyen tablettát a ciklusom 3. hetében, és mikor megjött, elkezdtem fogamzásgátlót szedni..ez is úgy megborította a hormonháztartásom, h egy hónapig véreztem, de azóta minden helyreállt, és biztonságos..Talán neked is jobb lenne, ha elgondolkoznál a fogamzásgátló szedésén, mert akkor megúsznád az állandó 72 órás tablettás idegeskedést és a szervezeted túlterhelését:)
20/L
Különben igen nagy baromságot csináltál, kitudja mikor jön meg újra.. Minek veszed be ha nincs rá gyanú, hogy terhes leszel??? Tudod ebbe mennyi hormon van???
Ígérd meg, hogy nem szexelsz még pár évig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!