Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzasgatlo nagyon keslelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzasgatlo nagyon keslelteti a menstruaciot?

Figyelt kérdés
Eddig 4 72 oras tablettat vettem be.....es 3 at ugy h 2 menstruacio kozott..szoval..ugy 2 het volt kozottuk..kb...es utana meg 1-et miutan megjot...mert szuksegem volt ra...sajnos.....es az utolso menstruaciom kb. 1 honapja volt...(picit tobb) es akkor is 2 nap..csak......kesleltetheti ennyit is? (kor:16)
2010. jún. 12. 21:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Ezek a tabi-bevételek mikor történtek?

Különben megtanulhatnál már védekezni, kis taknyos vagy, védekezni se tudsz,d e azért már szexelsz. Büszke lehetsz magad. Gyökér.

2010. jún. 12. 21:44
 2/34 anonim ***** válasza:
Jesszus, te miért szexelsz egyáltalán??? - na de, hogy a kérdésre válaszoljak, igen, késleltetheti-ki is maradhat miatta, ezek a tabletták lóadag hormont tartalmaznak, a te szervezetedet totál összekavarta valószínüleg...
2010. jún. 12. 21:48
 3/34 A kérdező kommentje:
nem azert...de egy ketsegbeesett lany nem tehet fel ilyen ekrdest..hulye f....k:((:(( a kerdesre valaszoljatok:((
2010. jún. 12. 21:53
 4/34 A kérdező kommentje:
vedekeztunk..de kiszakadt...es valamelyiket elovigyazatossagbol vetem be....pedig nem volt sok gyanuja...hat ezeket iden vettem be..
2010. jún. 12. 21:54
 5/34 anonim ***** válasza:

ne zavarjon, de kérdeztem is valamit, hogy tudjak segíteni -.-" nem én tehetek róla, hogy vak vagy és nem tudsz olvasni...

első voltam.

6/34 Bellacullen válasza:

Szia!

Ez természees, h késik, hiszen hatalmas mennyiségű hormont szedegettél be az utóbbi időben.Ha mindent jól csináltál, és időben bevetted a gyógyszereket, akkor nem lehet probléma, de ha jobban megnyugtat, menj el nőgyógyászhoz:)

Én egyszer vettem be ilyen tablettát a ciklusom 3. hetében, és mikor megjött, elkezdtem fogamzásgátlót szedni..ez is úgy megborította a hormonháztartásom, h egy hónapig véreztem, de azóta minden helyreállt, és biztonságos..Talán neked is jobb lenne, ha elgondolkoznál a fogamzásgátló szedésén, mert akkor megúsznád az állandó 72 órás tablettás idegeskedést és a szervezeted túlterhelését:)

20/L

7/34 anonim ***** válasza:

Különben igen nagy baromságot csináltál, kitudja mikor jön meg újra.. Minek veszed be ha nincs rá gyanú, hogy terhes leszel??? Tudod ebbe mennyi hormon van???

Ígérd meg, hogy nem szexelsz még pár évig!!!

2010. jún. 12. 21:55
 8/34 anonim ***** válasza:
4db eseményutáni tabletta már nem csak egy szimpla "baleset",hanem egyszerűen baromság!Az is kész csoda,hogy egyáltalán menstruálsz még,ez nem fogamzásgátló tabletta,ez szinte méreg a szervezetednek.Irass fel rendesen fogamzásgátlót,mert úgylátom az óvszert nem tudjátok használni.
2010. jún. 12. 21:57
 9/34 A kérdező kommentje:
hidd el...en sem jo indulatbol vetem be....hulye voltam..tudom..de martanultam a hibambol....en is es a baratom is..:-<....
2010. jún. 12. 21:59
 10/34 anonim ***** válasza:
Idén 4darab 72 órás? Még csak június van,vagyis majdnem minden hónapban vettél be egyet.Tényleg csoda,hogy még van ciklusod.Irány a doki és védekezz rendesen.
2010. jún. 12. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!