Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló késlelteti a menstruációt?
Figyelt kérdés
Szóval ha mondjuk a szokásos ciklus elött veszem be 1-2 nappal, akkor később jön meg? (tudom hogy elvileg akkor kell bevenni ha megjött de ha...)2010. febr. 7. 16:31
2/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, pontosítsd. 21 db-osról van szó? Beveszel 21 darabot, szünetet tartasz, és utána akarod 1-2 nappal korábban bevenni?
3/5 anonim válasza:
Ha már szedsz fogamzásgátlót és úgy akarod h késsen, akkor annyit tudsz tenni, hogy miután bevetted a 21. darabot elkezded a következő levelet, ergo kihagyod a 7 napos szünetet. Ez azt eredményezi, hogy nem fogsz menstruálni abban a hónapban, hanem majd csak akkor ha a 2. levelet is beszedted. Ezt megteheted egyszer, de túl gyakran nem érdemes, mert az gondokat okozhat. Én nyáron megcsináltam egyszer, mert pont a nyaralás alatt lett volna meg. Semmi gond nem volt utána, szal ha így értetted akkor ez a módszer erre tökéletesen megfelel.
4/5 anonim válasza:
elég érthetetlen mire vagy kíváncsi. most akarod elkezdeni? akkor a mentruáció első és 5. napja közt kell kezdened. ha már szeded akkor úgy tolhatod a menstruációt, hogy kompletten az egész szünetet kihagyod és továbbszeded a következő levelet, vagy ha a következőt menzeszt akarod előrébbhozni, akkor lerövidíted a 7 napos szünetet x nappal amennyivel át akarod rakni a következő vérzést és így szeded be. ha egyfázisú tablettát szedsz, akkor az utolsó hetit elhagyhatod vagy annak az utolsó pár szemét, így megint előre tudod hozni. ezek a lehetőségek vannak a variálásra, más nem nagyon.
5/5 A kérdező kommentje:
még nem szedem, és késleltetni akarom, és azt akartam tudni hogy ha most elkezdem szedni akkor késöbb jön-e meg
2010. febr. 7. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!