Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A fogamzasgatlo nagyon keslelt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogamzasgatlo nagyon keslelteti a menstruaciot?

Figyelt kérdés
Eddig 4 72 oras tablettat vettem be.....es 3 at ugy h 2 menstruacio kozott..szoval..ugy 2 het volt kozottuk..kb...es utana meg 1-et miutan megjot...mert szuksegem volt ra...sajnos.....es az utolso menstruaciom kb. 1 honapja volt...(picit tobb) es akkor is 2 nap..csak......kesleltetheti ennyit is? (kor:16)
2010. jún. 12. 21:24
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
vetem kb egy hete egy terhessegite sztet...es az 1 csik....de felek h terhes vagyok...jovo heten veszek meg 1-et
2010. jún. 12. 22:00
 12/34 anonim ***** válasza:
Ha ennyire parázol a terhességtől, minek szexelsz? Ez annak a jele, hogy teljesen éretlen vagy még a szexhez!
2010. jún. 12. 22:02
 13/34 anonim ***** válasza:
Ennyi 72 órástól kétlem,hogy bármi is beágyazódna benned.Persze,ha ez téged megnyugtat csinálj még tesztet,de én a helyedben nagyon gyorsan húznék a dokihoz és ráállnék egy normális védekezési módszerhez,mielött meddővé teszed magad.
2010. jún. 12. 22:04
 14/34 anonim ***** válasza:
te normalis vagy?? ennyit bevenni??
2010. jún. 12. 22:50
 15/34 anonim ***** válasza:

16 éves, ISMÉTLEM TIZENHAT ÉVES VAGY!

komolyan mit gondolsz te? hidd el, ha nem lennél olyan testü amilyen, akkor nem éreznéd magad annyira felnöttnek.a kinézetedért SEMMIT nem tettél! és ezért van, hogy a legkisebb dologért nyavalyogsz, ami nem megy magától!tood a felnöttek nem kétségbeesnek, hanem kitalálnak valami megoldást.a te esetedben a kasztrácio javasolt.ugyis sexeltél már annyi, amennyit más egész életében (sem fog)

2010. jún. 12. 23:48
 16/34 anonim ***** válasza:
de basszus.. ha félsz, akkor gumi + pharmatex, nem is tom, h h adták ki neked annyiszor a gyógyszert. :S
2010. jún. 12. 23:54
 17/34 anonim ***** válasza:
jaj, és még vmi.. a 72 oras nem fogamzasgatlo!!!!!
2010. jún. 12. 23:55
 18/34 anonim ***** válasza:
szted érdekli hogy mi a fogamzásgátló? csak egyetlen dolog számit, hogy a legjobb legyen a kefélés és ne legyen gyerek.
2010. jún. 12. 23:58
 19/34 anonim ***** válasza:
értem, persze.. csak ez szanalmas. :S inkabb nőlne fel.. és védekezne normalisan.
2010. jún. 13. 00:11
 20/34 A kérdező kommentje:
fogjatok be a pofatokat...azert irtam h 16 eves hogy lasam mit irtok..kul.22 eves vagyok...es szedtem is fogamzasgatlot...de allergias voltam ra...es ezert folyamodtam az esemeny tablettahoz
2010. jún. 13. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!