Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aki szed fogamzásgátlót, nem fél attól, hogy hirtelen el fog hízni, vagy egyéb problémája lesz?
nekem is sokat nőtt a mellem a gyógyszertől! erre számítottam a legkevésbé. olyan 4 kilót híztam, de nem a gyógyszertől, hanem hogy rengeteget eszem... stresszes időszak van, ilyenkor nasizni szoktam:)
egyébként rövidebb lett a vérzésem, végre tudom, mikor jön meg, kevésbé fáj, sokkal kevesebb pattanásom van, biztonságban érzem magam, és ugyebár a mellnövekedés...
Én nem félek, tökéletesen megfelel nekem a gyógyszer amit szedek. Semmilyen negatív mellékhatás nem jött, nem fáj semmim, nem híztam egy dekát se.
Viszont percre pontos a ciklusom, nem görcsöl a hasam, egy kosárral nagyobbak a melleim, és a védelem is 99,9%os helyes szedés mellett.
Én 6 éve szedem, de nálam semmilyen "mellékhatása" nincs :(
Úgy értve, hogy a cicim sem nőtt tőle ...
Amúgy csak dicsérni tudom, "kényelmessé" tette az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!