Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szesze kérdése:
Az aki szed fogamzásgátlót, nem fél attól, hogy hirtelen el fog hízni, vagy egyéb problémája lesz?
Figyelt kérdés
...mondjuk hormoni...2010. jún. 8. 19:06
1/15 anonim válasza:
nem, nem tartok tőle.
fogamzásgátlótól nem tudsz hízni. attól hízhatsz, hogy a gyógyszer elhiteti a szervezeteddel, hogy terhes vagy. ezért nincsen peteérésed sem. és mivel terhesen a szervezett több tápanyagot igényel, ezért esznek sokan többet, ezért híznak. tehát nem a gyógyszertől.
hormonproblémák... ez előfordulhat. de nekem fontosabb a gyógyszer nyújtotta biztonság, és élvezet jelenleg. olyan nagy hormongondokat meg nem szokott okozni, legalábbis ritka. én nem ismerek olyan embert.
2/15 anonim válasza:
nem. jó orvos írta fel és rendszeresen vizsgálnak. emellett értem a működés elvét és tudom, h mi mit csinál.
3/15 anonim válasza:
szedtem és nem hiztam el.ez is csak egy kifogás hogy ki miért eszik vagy mitől hizik,rá lehet fogni a gyógyszerre.
4/15 anonim válasza:
nem tartottam tőle és nem is híztam el és problémámse lett
5/15 anonim válasza:
Hát nekem az egyik bnőm és a nővérem is meghízott tőle...és ezt végülis megmagyarázza az első kommentelő válasza
6/15 anonim válasza:
De lehet tőle hízni! egy nagyon vékony, ha tetszik, kórosan sovány osztálytársamnak annak idején azért kellett elkezdenie 16 évesen fogamzásgátlót szednie, hogy attól hízzon. Az orvos írta fel neki, ezen okból.
7/15 anonim válasza:
8 évig szedtem és egy dekát sem híztam
és semmi bajom tőle
32L
8/15 anonim válasza:
utolsó válaszoló! a jól megválasztott, személyre szabottan kiadott gyógyszertől nem hízol. neki pont ezért adtak ilyet, mert ez a mellékhatás(!!!!) volt várható.
9/15 A kérdező kommentje:
sokakon látszik amint elkezdik szedni, az, hogy meghíznak...elég hirtelen, néhány hónapon belül. nem értek a fogamzásgátlóhoz,én nem szedek, nincs rá még egyelőre szükségem. Azt tudom, hogy ismerőseim között sokaknak kevesebb a menstruációja, és nagyon sokan elhíztak.
2010. jún. 8. 19:38
10/15 anonim válasza:
én tartottam tőle. 10 kilót híztam is. de ez nem csak attól lehet, hanem h még a cigarettáról is leszoktam ahogy elkezdtem szedni a gyógyszert. de azóta váltottam és talán most már csak fogyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!