Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex peteéréskor?
Figyelt kérdés
Párommal pharmatexet használtunk a két legtermékenyebb napomon. Kétszer egymás után belém élvezett kb 10 perc különbséggel. Szerintetek? Esett már valaki így teherbe, hogy ovulacio napján védekezett így?2018. febr. 17. 18:24
11/19 anonim válasza:
Amikor a kislányomat vártam
10 nőből/lányból 7 esett teherbe Pharmatex mellett 16 és 36 éves korosztály
Igen 7 esik teherbe csak nem mind1 hogy 100-ból vagy 10 ből
12/19 A kérdező kommentje:
Ez dermesztően hangzik, mindenképp megírom hó végén mi lett.
2018. febr. 17. 21:34
13/19 anonim válasza:
a pharmatex csak kiegészítő védekezésre jó! még a betegtájékoztatóban is utalnak rá...
én is használom, de mellette megszakítással is védekezünk
25N
14/19 anonim válasza:
Volt évfolyamtársnőmnek született két gyereke is Pharmatex mellett. :)
15/19 anonim válasza:
#11: Azért az túlzás! 10-ből 7 az 70%-ot jelentene és még a védekezés teljes hiánya esetén is "csak" kb 85% az arány! A valódi hatékonyság ettől azért jobb. Kb. 30% a valódi érték, ami persze még mindig magas.
16/19 A kérdező kommentje:
Két gyermekem van, az egyik 6 lesz a másik 4. Megszakitasos módszert használtam évekig, mindkét gyerek úgy fogant, hogy akkor viszont végigcsinaltuk, és egyből sikerült teherbe esni. Gondoltam adok egy esélyt a pharmatexnek, barátnőm javasolta, mert ő párjával használta gond nélkül évekig. Ha esetleg becsusszan nem tragédia, de most nem tervezzük.
2018. febr. 19. 21:25
17/19 A kérdező kommentje:
Ez hülye kérdésnek tűnhet: illatosított WC papír nem csökkenti a hatékonyságot? Mármint ha felhelyezés előtt vagy közvetlen utána ér hozza az altestemhez?
2018. febr. 20. 22:13
18/19 A kérdező kommentje:
Illetve ha előtte szappannal mostam kezet, majd aktus közben megfogtam a peniszt? Az is kockázati tényezőnek minősül?
2018. febr. 20. 22:24
19/19 A kérdező kommentje:
Negativ teszt a mensi előtt 2 nappal, délutáni pisibol
2018. febr. 27. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!