Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció után 2nappal...

Menstruáció után 2nappal teherbe lehet esni, vagy csak peteéréskor?

Figyelt kérdés

pláne úgy hogy pharmatex tabival védekeztünk,(bennem ment el)

bár úgy égette mindkettőnket hogy csak na..

legszivesebben lemostam volna..

2012. febr. 6. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Bármikor teherbe lehet esni...én mensi előtt 2 nappal lettem terhes.
2012. febr. 6. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:
80%
Tekintve, hogy a peteérés ideje nem fix és elmozdíthatatlan, és létezik spontán peteérés, vagy egy cikluson belüli többszörös peteérés, igen, mindenképp. A Pharmatex helyett pedig próbáljatok mást, ha semmi szín alatt nem jöhet a baba.
2012. febr. 6. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
87%
Csak peteéréskor lehet teherbe esni. Ha éppen 2 nappal a vérzésed után volt peteérésed, akkor igen. Bár erre az esély nem annyira sok, azért meg van. A Pharamtex meg hát kicsit sem biztonságos...
2012. febr. 6. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Úgy van, ahogy az előző írta. Csak peteéréskor lehet teherbe esni. Az, hogy ez mikor következik be, már kérdéess, lehet akár menstruáció után 2 nappal is, csak kisebb az esélye, mint mondjuk középidőben. A pharmatex meg nem túl biztonságos.
2012. febr. 6. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!