Másoknak mennyire kiszámítható a köv. Menstruáció kezdete?
Figyelt kérdés
sziasztok, babát szeretnénk,de nekem minden hónapban más a ciklusom hossza. A legrövidebb 27 a leghosszabb 33 nap és minden egyes hónapban más és más.
Így sajna elég nehéz számolni,hogy mikor is kell együtt lennünk.
Akik hasonló cipőben járnak, esetleg valami jó ötlet? köszi
2012. febr. 3. 23:48
1/1 anonim válasza:
Szia,
Nekem is mindig más volt a ciklusok hossza,, egyszer a menstruáció előtti napon jött össze a baba, aztán a menstruáció első napját követő 10-en.
Szerintem, ha teljesen lazán kezeled a dolgot, és szeretkezel, nem pedig "gyereket csinálsz", akkor előbb jön össze, mint gondolnád. Különben sem csak havonta egyszer vagytok együtt, nem?
Ha a menstruáció elmúlt, és mind a ketten kívánjátok egymást, akkor essetek egymásnak, akkor és amikor csak jól esik ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!