Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszeren kivül milyen kiegészí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszeren kivül milyen kiegészítő védekezés van? Fogamzásgátló mellé kiegészítőnek pharmatex krém jó?

Figyelt kérdés
Óvszer kizárva

2018. jan. 29. 09:05
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Ha az óvszer kizárva, akkor ne szexeljetek. A pharmatex nagyon nem megbízható. Keress rá a pharmatex-baba kifejezésre.
2018. jan. 29. 09:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A fogamzásgátló rendesen szedve ugyanúgy 99%+ mint más, a krémmel lehet tovább fokozni, ha kell.
2018. jan. 29. 09:39
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Első vagyok.

Én úgy értettem, hogy azért keres kiegészítő védekezést, mert valami miatt nem hat a gyógyszer, például antibiotikum.

Természetesen, ha még pluszban szeretne a kérdező máshogy védekezni, mert nem bízik a gyógyszerben, arra jó a pharmatex is. Bár teljesen felesleges, ha rendesen van szedve a fogamzásgátló.

2018. jan. 29. 09:48
 4/10 A kérdező kommentje:
A párom bennem szeretne elmenni és azért szeretnék valami pluszt a gyógyszer mellé.
2018. jan. 29. 09:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Most lesz 7.hónapja hogy gyógyszert szedek de most új gyógyszert kaptam amit 7.napja szedek.(Misee-ről Rezia) Jövő héten tudunk együtt lenni a párommal.
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta a doktornő nyugodtan kufircolhatunk szabadon nem lesz baj de én nyugodtabb lennék ha van valami plusz
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen szeded és az orvos is azt mondta, hogy nem gond, akkor felesleges. De ha megnyugtat akkor használjátok.
2018. jan. 29. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Vannak spermicid síkosítók is.

A pharmatex kúp nekünk bevált, önmagában is. Tudtuk, hogy mennyire (nem) biztonságos, de az elsődleges szempont az volt, hogy hormonmentes. Krémet nem próbáltam még, de ha csak plusz védelmet akartok, akkor szerintem érdemes kipróbálni.

2018. jan. 29. 10:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Azert van a fogamzasgatlo, hogy beled mehessen. Felesleges. A spermicid, pharmatex sokszor okoz irritaciot, gyulladast. Meg akkor oral kizarva eleve. Felesleges macera. Nem lehet semmi baj, ha odafigyelsz a szedesre, nem szedsz semmit, ami kiuti, nem megy a hasad, nem hanysz. Meggatolja a peteerest, szoval nincs minek megtermekenyulni. Akkor szokott problema lenni, ha valaki nem jol szedi
2018. jan. 29. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresen szeded a fogamzásgátlót és nem szedsz mellette olyan gyógyszert, ami gyengítheti a hatását, akkor egész nyugodtan beléd élvezhet a párod, erre való a tabletta.

A spermicid szerintem ritka undorító és kiábrándító dolog, de persze ki lehet próbálni, hátha nektek bejön. De felesleges.

2018. jan. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!