Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszeren kivül milyen kiegészítő védekezés van? Fogamzásgátló mellé kiegészítőnek pharmatex krém jó?
Első vagyok.
Én úgy értettem, hogy azért keres kiegészítő védekezést, mert valami miatt nem hat a gyógyszer, például antibiotikum.
Természetesen, ha még pluszban szeretne a kérdező máshogy védekezni, mert nem bízik a gyógyszerben, arra jó a pharmatex is. Bár teljesen felesleges, ha rendesen van szedve a fogamzásgátló.
Vannak spermicid síkosítók is.
A pharmatex kúp nekünk bevált, önmagában is. Tudtuk, hogy mennyire (nem) biztonságos, de az elsődleges szempont az volt, hogy hormonmentes. Krémet nem próbáltam még, de ha csak plusz védelmet akartok, akkor szerintem érdemes kipróbálni.
Ha rendszeresen szeded a fogamzásgátlót és nem szedsz mellette olyan gyógyszert, ami gyengítheti a hatását, akkor egész nyugodtan beléd élvezhet a párod, erre való a tabletta.
A spermicid szerintem ritka undorító és kiábrándító dolog, de persze ki lehet próbálni, hátha nektek bejön. De felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!