Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik nem szedtek fogamzásgátlót, ti mért nem teszitek?
Párom kitalálta, hogy nyugodtabb lenne, ha szedne bogyót. Én erről próbáltam őt lebeszélni, mert egyrészt tudom, hogy mikor volt pasijával szedte akkor agyonvágta a libidóját, másrészt meg egyáltalán nem tartom természetesnek vagy egészégesnek. Persze az önző felem, mondja, hogy hagy szedjen, gumi nélkül nekem is jobb a szex, de nekem az egészsége többet jelent sokkal. A nővére 10 évig szedte a pirulát, most meg 2 éve próbálkoznak gyerekkel, eddig sikertelenül. Nem mondom, hogy köze van a bogyóhoz, de azt sem, hogy nincs.
Csak érdekelne, hogy vannak-e itt olyanok, akik nem azétt nem szednek, mert egészségügyileg nem szedhetnek, hanem azért mert ők döntöttek úgy. A csapból is az folyik, hogy a pirula milyen egyszerű és nagyszerű, hogy mindenkinek szednie kéne aki nem akar gyereket, de ezzel mélységesen nem értek egyet. De lehet csak én vagyok ilyen maradi és hülye.
Jelenleg nem élek nemi életet, de én sem szednék, legfőképpen azért, mert rá vagyok kényszerülve így is többféle gyógyszer szedésére, ezek közül az egyiknek van hormontartalma, szóval a szervezetem már éppen eléggé mérgezve van, köszöni szépen. Ha letehetném ezeket, vagy legalább egy részüket (tervezem egyébként), akkor sem akarnék belevágni helyette valami más károsba, békén kívánom hagyni a testemet egy jó darabig. Azt nem tudom megmondani, hogy a távoli jövő mit tartogat.
Mindenesetre jó volt olvasni a kérdést, és a válaszokat is, meglep, hogy sok férfi képes ilyen normálisan állni a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!