Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mindegy, hogy mennyi vízzel veszem be a fogamzásgátlót? Itt nem fél literre gondolok, hanem, hogy 2-3 korty (kb. negyed kis pohárnyi). Vagy teljesen mindegy, csak a lényeg, hogy vízzel és ne kávéval stb?
Írja a tájékoztató is:
"Igyekezzen minden nap hozzávetőleg ugyanabban az időpontban bevenni a tablettát; szükség esetén egy kevés folyadékkal."
Igen elolvastam, már vagy ezerszer, de mivel sok mindent nem írnak amit kéne(elvileg), mint a C-vitamin is, hogy befolyásolja a hatását elvileg, így már semmiben se bízom.
Tehát akkor nem gond az, hogy mennyi vízzel veszem be?
Nem fog bezavarni,hogy 2 vagy 4 korttyal veszed be,ne aggódj.
Az orbáncfű és némelyik antibiotikum van hatással a tablettára.C-vitaminból meg ha egyszerre nagy dózist veszel be,akkor lehet rá befolyással.
Ha olyan van,hogy nem tudod,hogy kölcsönhatásba lépnek-e egymással,akkor teljen el 3 óra az adott szer és a fogamzásgátló bevétele között.
Én megkérdeztem már több nőgyógyászt is, és az a baj, hogy mindegyik mást mond. Totál mást. Az egyik azt,hogy bármit szedhetek, a másik azt, hogy teljen el 4 óra, van aki meg azt, hogy gond. C vitaminból nem szoktam többet 700 mg-nál, remélem az nem sok. De sose veszem be a fog.gátlóval egyszerre, és mindig hagyok annyi időt közte (kb 4 óra).
Már egy fél fájdalomcsillapítót sem merek bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!