Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ha a baratomal megszakitasosan vedekeztunk, ugy hogy 2x ment el de nem bennem! Es utana vartunk kb. negyed orat utana ujra belemhatolt, de nem ment el bennem! ?
Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 16:56
1/12 anonim válasza:
kb. a mai tizedik ilyen kérdés. A megszakitás nem védekezés, hanem egy szerencsejáték. A szex közben termelődő előváladéktól is tízezrek estek már teherbe. A helyedben nyomnék egy esemény utánit, és miközben kihányod a beledet, gondold át, hogy nyúl vagy-e vagy ember, és utána eszerint helyezd a pinámat ide vagy oda.
2/12 anonim válasza:
tehát röviden, igen, minden bizonnyal lehetsz terhes. Kellemes napot!
3/12 anonim válasza:
Ez a megszaktításos dolog annak a tipikus esete, hogy akarunk is gyereket, meg nem is.
4/12 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés, úgyhogy ne csúfold védekezésnek! Igen, lehetsz.
5/12 anonim válasza:
Lehetsz!Viszont kib.aszott termékenynek kell lennie az egyénnek,ha előváladéktól is teherbe esik.Szóval kicsi rá az esély,de azért ne legyetek már felelőtlenek!Az óvszer olcsóbb,mint egy babakocsi vagy az abortusz!
6/12 anonim válasza:
Most mindenki előadja a "nagy" védekezőst pedig mindenki csinálta már így 😃
7/12 anonim válasza:
Kedves utolso.nem mindenki csinalta igy :) mert van akinek van annyi esze hogy ne csinaljon akkora hulyeseget.de latom neked nincs :)
8/12 anonim válasza:
én összességében vagy 3 évig éltem a megszakításos módszerrel, és soha nem származott belőle semmi bajom. de az én vagyok, lehet más elsőre is teherbeesik.
9/12 LazyJones válasza:
Az szerintem sokkal nagyobb baj, hogy két elmenés közt csak 15 perc telt el. Nem önmagában az a nagyobbik rizikó, hogy megszakításosan voltatok együtt, hanem az, hogy dupláztatok, így az első fröccs utáni cuccos még bőven benne maradt a szerkezetben!
10/12 anonim válasza:
Igen, lehetsz.
Ha van kedved, olvasd el itt a hozzászólásokat (páran osztottak meg személyes tapasztalatot):
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!