Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nők, akik nem szedtek fogamzás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik nem szedtek fogamzásgátlót, ti mért nem teszitek?

Figyelt kérdés

Párom kitalálta, hogy nyugodtabb lenne, ha szedne bogyót. Én erről próbáltam őt lebeszélni, mert egyrészt tudom, hogy mikor volt pasijával szedte akkor agyonvágta a libidóját, másrészt meg egyáltalán nem tartom természetesnek vagy egészégesnek. Persze az önző felem, mondja, hogy hagy szedjen, gumi nélkül nekem is jobb a szex, de nekem az egészsége többet jelent sokkal. A nővére 10 évig szedte a pirulát, most meg 2 éve próbálkoznak gyerekkel, eddig sikertelenül. Nem mondom, hogy köze van a bogyóhoz, de azt sem, hogy nincs.

Csak érdekelne, hogy vannak-e itt olyanok, akik nem azétt nem szednek, mert egészségügyileg nem szedhetnek, hanem azért mert ők döntöttek úgy. A csapból is az folyik, hogy a pirula milyen egyszerű és nagyszerű, hogy mindenkinek szednie kéne aki nem akar gyereket, de ezzel mélységesen nem értek egyet. De lehet csak én vagyok ilyen maradi és hülye.

2018. febr. 2. 08:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
#1 hogy lenne már hormonmentes? Te egészen biztosan nem vagy orvos.
2018. febr. 3. 13:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az első két válaszoló gyakorlatilag leírt mindent. A legjobb barátnőm egyébként trombózist kapott a tabitól. Sosem mérgezném magam ilyenekkel. Drasztikusan beavatkozik a ciklusba és millió mellékhatása van, ami lehet, hogy csak évek múlva derül ki. Nem éri meg.
2018. febr. 6. 00:26
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

#11:

Első válaszoló voltam, és nem fogok bizonygatni semmit.

Ide járok segíteni az olyan lusta és tudatlan embereknek mint te is vagy (sajnos csak ennyiidőt tudok rátok szánníi, azóta nem is voltam fent).

Szóval nem fogom bizonygatni ki vagyok, és nem is fontos.

Mielőtt butaságokat leírsz, ha már nincs tapasztalatod akkor legalább vedd a fáradtságot és a google a te barátod.

Mint itt előttem is jól leírták, sajnos nincs elég idő a megfelelő konzíliumra/tanácsadásra, és mint minden más esetben így ebbe is, a "szomszédra" hagyatkozunk.

A létező legrosszabb dolog amit az ember tehet, mert míg egy rosszul választott telefonnál maximum kidobunk egy rakás pénzt feleslegesen, addig egy ilyen dologban könnyen rámehet a házasság és az egészség.

2018. febr. 6. 09:50
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Köszönöm szépen, én se lusta, se tudatlan ember nem vagyok, tudod én is azért járok ide mint mindenki más, segíteni, ha tudok :) Nem kell bizonygatnod semmit, de nekem sem kell azt, hogy amit viszont nem tudok, azt ‘a Google barátom’ segítségével próbálom felfedezni, és hidd el a fogamzásgátlás témaköre pont ilyen, ráadásul igazi orvosok, gyógyszerészek, mások és a saját tapasztalataimmal kiegészítettem a netes tartalmakat. Akármilyen szépen, körülményesen írsz, én nem fogom elhinni hogy te orvos vagy hiszen egyszerűen nem igaz amit írsz. Szájon át szedhető fogamzásgátló tablettából NINCS hormonmentes, nem létezik. Valóban gyakori mellékhatás a libidócsökkenés, de egyszerűen butaság azt kijelenteni hogy 99%ban jelentkezik, bár remélem, hogy azt te is költői túlzásnak szántad.

És mielőtt rám fogod, hogy gyógyszermaffia, meg másokra akaratomat ráerőltető szörnyű ember vagyok, én is szedtem, én szerencsés helyzetben voltam mert nem okozott mellékhatásokat DE nem pártolom a szedését. Nem ajánlom senkinek, főleg mert közöm nincsen hozzá. És pont nem érdekel hogy más ‘akarja-e magát mérgezni vele’ vagy sem. Nyilvánvalóan kockázatai vannak, nem természetes, de közel sem az ördögtől való. Mindenki el tudja dönteni, hogy a kényelmet és a biztonságos szexet szeretné-e a tabletták, gyógyszerek, hormonok szedésével kapcsolatos elvei elé helyezni vagy sem. Szerintem sokkal károsabb (és értelmetlenebb) magunkat másnak vallani egy anonim oldalon, csak azért hogy megbízhatóbbnak tűnjünk idegenek szemében.

2018. febr. 6. 18:44
 15/22 anonim ***** válasza:
18%
pasik, akik nem sportoltok, ti mért nem teszitek?
2018. ápr. 23. 11:39
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönjük Emese az építő jellegű, hasznos, és témába vágó hozzászólásod.
2018. ápr. 23. 12:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
2018. ápr. 23. 18:59
 18/22 anonim ***** válasza:
én pár napja voltam nőgyógyásznál, fogamzásgátlót szerettem volna, NEM tablettát. mondtam hogy korábban Nuvaringet használtam, de nem szerettem, mert a libidóm gyakorlatilag megszűnt létezni, szűk voltam, száraz, fájt a szex. erre közölte, hogy ő ilyet még soha nem hallott, hogy gyűrűtől ilyen panaszok jelentkeznének. mondom ok. már kezdte volna felírni a tablettát, mondom ha nem muszáj én inkább nem azt választanám. erre kikérdezett, mintha vizsgáznék, hogy akkor mégis milyen opciókra gondolok, miről tudok. mondtam a spirált, arra közölte, hogy 2 gyerek után. mondom érdekes, mert nem egy helyen olvastam, hogy létezik olyan is, amit gyermektelen nők is használhatnak. áááá olyan nincs, nem kéne ennyit olvasgatni. remek. mondom hallottam az injekcióról. az csak 1 gyerek után, szoptatás alatt stb. végül arra jutottunk, hogy fiatal, gyermektelen nőknek csak a tabletta, mert az milyen jó, felírok egyet, aminek nagyon alacsony a hormontartalma. felírta, megvettem, pár napon belül elkezdem szedni, kíváncsi leszek
2018. jún. 7. 09:47
 19/22 anonim ***** válasza:

Sokáig én is úgy gondoltam, hogy soha nem fogok szedni, de párommal közösen megegyeztünk, hogy belevágok. Nem ő erőltette rám, én mondtam, hogy kipróbálnám, milyen. Most volt egy éve, hogy szedem, igaz már a harmadikat, az első kettőtől rosszul voltam. Lekopogom, a harmadik bevált. Bennem is van egyfajta félsz, hogy mi lesz majd évek múlva, ha gyereket szeretnénk, de nem gondolok erre. Remélem, hogy viszonylag hamar sikerül, addig pedig élvezem azt, hogy szabadok vagyunk.

L/20

2018. júl. 2. 14:14
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Bocsánat, azt kifelejtettem, hogy tavaly januárban petefészekcisztával műtöttek.

2018. júl. 2. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!