Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami rosszat csináltam? Félek hogy valami bajom lesz Szerintetek?
Lindynette fogamzasgatlót szedek,már 4 hónapja
Ebben a hónapban 3-áttól kelett volna szednem, elutaztam 3 napra, és elfelejtetem haza vinni a gyógyszert 4-5-6 án nem szedtem.
7-én vettem be újra.
És ellettem be pótolni a kimaradt szemeket.
Úgy hogy az napit is bevettem amit alapból kelett volna meg ami kimaradt 3 napon keresztül.
A párommal azokon a napokon mikor nem szedtem gyógyszert, minden nap szeretkeztünk, és belém is életet egyszer mert véletlenül elfelejtettük hogy nem szedem a gyógyszert... menstruációm december végén volt,
A mai napon erös görcsölést érezek, felpuffadt a hasam alja nagyon, fáj egy picit ha pisilek.
Nem lenne baj ha baba lenne nem okozna gondot hiszen 3 éve vagyunk együtt... csak meg nem nagyon szeretnénk.
Szerintetek a gyógyszer miatt van? Van mi lehet a baj? Értelmes válaszokat kerek előre köszönöm aki ír
21L
Az ilyen emberekre törvényt kellene forgalmazni hogy börtön büntetés terhe mellett élhetne csak nemi életet...
Babakocsit tudok olcsón eladót
"kapott már egy olyan hormon ellátottsági szintet a szervezeted"
Ilyen nincs. A fogamzásgátló nem úgy véd, hogy ellát egy hormonnal, hanem úgy, hogy leállítja azoknak a hormonoknak a termelődését, amik kilökik a petesejtet a petefészekből. Ha egy nap kimarad, ez a hormon szabadon termelődhet, a pete kilökődik, és meg is termékenyülhet.
Persze tartalmaz mesterséges hormonokat (amik gátolják a természetes hormontermelődést), de nem olyan sokat, hogy napokra előre védjen. Akkor ugyanis durva mellékhatásai is lennének. Ilyen brutál tabletták a 80-as években voltak, és nagyon károsították az egészséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!