Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami rosszat csináltam? Félek hogy valami bajom lesz Szerintetek?
Lindynette fogamzasgatlót szedek,már 4 hónapja
Ebben a hónapban 3-áttól kelett volna szednem, elutaztam 3 napra, és elfelejtetem haza vinni a gyógyszert 4-5-6 án nem szedtem.
7-én vettem be újra.
És ellettem be pótolni a kimaradt szemeket.
Úgy hogy az napit is bevettem amit alapból kelett volna meg ami kimaradt 3 napon keresztül.
A párommal azokon a napokon mikor nem szedtem gyógyszert, minden nap szeretkeztünk, és belém is életet egyszer mert véletlenül elfelejtettük hogy nem szedem a gyógyszert... menstruációm december végén volt,
A mai napon erös görcsölést érezek, felpuffadt a hasam alja nagyon, fáj egy picit ha pisilek.
Nem lenne baj ha baba lenne nem okozna gondot hiszen 3 éve vagyunk együtt... csak meg nem nagyon szeretnénk.
Szerintetek a gyógyszer miatt van? Van mi lehet a baj? Értelmes válaszokat kerek előre köszönöm aki ír
21L
4 szem egy nap? Gratulálok!
Ha arra nem voltál képes, hogy elolvasd a tájékoztatót, akkor nincs miről beszélni. Alapvető, hogy a kimaradt szemeket nem szabad bevenni, mert csak felborítják a hormonháztartásod. Ha kimaradt akár 1 szem is, akkor már nem véd a tabletta, a következő levélig óvszert is kell használni.
Szerintem pedig elég baj lenne, ha baba lenne, mert még te is gyerek vagy, ha annyit sem törődsz magaddal, hogy elolvasd a tájékoztatót. Bízzunk benne, hogy csak a túladagolt gyógyszer miatt vannak tüneteid.
Te mi a vasúról beszélsz a jó isten szomrítson meg azt kívánom neked....
Neked kelleni fel nőni én 21 éves vagyok nem gyerek... elolvastam a tájékoztatott és az volt bele irva hogy minél előbb pótolni kell te paraszt...
Olvasd el normális mit írtam
Idézem A gyenge elmed kedvéért...
"elkezdtem be pótolni a kimaradt szemeket.
Úgy hogy az napit is bevettem amit alapból kelett volna, meg ami kimaradt 3 napon keresztül." Így tehet 1 napon azt vettem be amit kell meg meg hozzá egy szemet ami kimaradt és nem 4 maradt ki hanem 3 es úgy akartam hogy minden nap beveszek egyet a háromból hogy tudjak egyet pótolni minden nap...
Felfogtad?!!!???
Egyetlen fogamzásgátló tájékoztatója sem ír olyat, hogy pótolni kell a szemeket. Olvasd el újra!
Ami kimaradt, azt ki kell hagyni, és a ciklus végéig másképp védekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!