Miert van az hogy a szuleim telefonalnak, meglatom a szamot a kijelzon es fel all a szor a hatamon, elkezdek felni hogy megint mi rosszat csinaltam, mi a baj?
nem csinalok semmi rosszat
kulon elek, sajat lakasban, dolgozom, jo fizetesem van, nem cigizem, nem iszom alkoholt, nem drogozok stb. nincs adossagom
Honnan tudjuk? Én is voltam rossz, nekem is sokszor kellett félnem a telefonhívástól, meg sokszor jött nem alkalmas időpontban, de még akkor sem éreztem azt, ha hívtak, hogy rettegnem kell.
Most felnőttként pedig már pláne nem. Egyrészt nincs mitől félnem, mert tudom, hogy nem csinálok semmi rosszat, másrészt meg természetes, hogy néha felhívnak a szüleim, hiszen érdekli őket, hogy mi van velem, hogy vagyok. Én is szoktam keresni őket.
Azt mi nem tudhatjuk, hogy te régen miket műveltél, milyen volt a kapcsolatod a szüleiddel, és miért félsz most tőlük ennyire, illetve attól, hogy valami rosszat tettél. Hát csak tudod, hogy csináltál e valamit vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!