Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg védenek már az első naptól a fogamzásgátlók?
Figyelt kérdés
A betegtájékoztatón az áll, hogy már az első szemtől véd, akkor az úgyis van? Pl ha rendszeresen szedem akkor 1 hét után már védett vagyok?2017. okt. 9. 14:14
2/4 anonim válasza:
Igen, elméletileg ha rendesen szeded, 1 hét után védett vagy. Én az első napot nem mertem megkockáztatni :)
3/4 A kérdező kommentje:
7. nap rizikós szerintetek?
2017. okt. 11. 18:18
4/4 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én 1 hónapot ráhagytam, főképp azért mert egész hónapban megvolt tőle (nem úgy mint szokott, sokkal lightosabban, de azért volt, néha bedurvult, görcsökkel mindennel). Ha nálad nem okoz ilyen mellékhatást, azért még várnék pár napot. (Okés, én ilyen mániákus vagyok, inkább még 1 hétig védekezek másképp is, csak hasson a gyógyszer) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!