Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlók esetén, egy hét szünet után, nincs veszély az első napokon?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ha kimaradna egy tabletta, és elmúlik 12 óra, azt már nem kell pótolni. És hozzá volt fűzve, hogy ezután egy hétig más fogamzásgátló módszert is alkalmazni kell. De hát, ha egy nap kimaradás után ez van, akkor abból nincs baj, hogy a menstruációs szünet alatt 7 napig nem kerül a szervezetbe?2012. jan. 6. 16:56
1/5 anonim válasza:
De van esély!! Sőt! 10nőből 2 fogamzásgátló mellett lesz terhes. Akkor szerinted, ha abbahagyod???
2/5 anonim válasza:
Előző vagyok! Nyilván mikor menstruálsz nincs peteérés, normál esetben, (olvasd el miért menstruál egy nő)így szinte kizárt, hogy teherbe esnél! De elvileg ha ömlik belőled a vér, talán nem szexelsz. Bár van aki igen...
3/5 A kérdező kommentje:
nem véletlen tettem hozzá, hogy a szünet utáni első napokon, tehát mikor már elmúlt a vérzés.
2012. jan. 7. 16:11
4/5 anonim válasza:
Igen van rá esély és ez az esély semmivel nem kisebb.
5/5 A kérdező kommentje:
Mármint ahhoz képest nem kisebb, mikor egy tabletta kimarad a 3 hét alatt? akkor ezt mért nem mellékelik a betegtájékoztatón? Vagy az orvosnál?
2012. jan. 7. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!