Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fogamzásgátlók, amiknek a tájékoztatójában az van írva, hogy védenek az első naptól, azok tényleg védenek?
Én a betegtájékoztatónak nem hiszek, illetve ez az egy nap hiteltelennek hangzik, egy hetet minimum várnék. Azt szeretném, ha olyanok kommentelők írnák le a tapasztalataikat, akik már az első tabletta után hagyták a párjuknak, hogy beléjük élvezzen.
Nem lett baj?
Pasi vagyok, úgyhogy nem akarom megkérdezni sem a nőgyógyászt, sem pedig a gyógyszerészt :D
Mi a francé' kell rögtön kioktatni? -.-
Ez azt mutatja, hogy tudatlan vagy.
A gyógyszeripart NAGYON szigorúan ellenőrzik, évekig tesztelnek valamit, mire piacra dobják és jó pár tucat szakember vizsgálja, akik a legkisebb hibára betiltják.
Szóval amit beleírnak, az úgy van.
De ez a kijelentésed azt is mutatja, hogy semmilyen biológiai ismerettel nem rendelkezel. Mivel a fogamzásgátló a peteérést akadályozza meg, ezért vagy az első naptól véd, vagy soha.
3-4 óra alatt. De ez ismét egy buta kérdés volt. Ugyanis nem úgy működik, hogy a csaj valamikor beszedi, aztán megnézi a kedvenc sorozatát, lefürdik, hajat mos és lehet kufircolni.
Hanem a ciklusa első napján kell beszednie, így nem lesz peteérése.
Istenem, olvass már kicsit utána a dolgoknak, mert ez nagyon gáz, amúgy meg könnyen apa leszel még véletlen.
Buta, vagy nem buta, nem azért lett kitalálva ez a sz@r oldal, hogy itt feltehetem? De. Mellesleg értelmesebb, mint a több száz "Terhes vagyok!?"...
Miért kell kiforgatni a szavaimat? Egyszerű kíváncsiságot el se tudsz képzelni, csak azt, hogy rajtam van a kangörcs, és a barátnőmért izgulok? o_O (Egyébként nincs most senkim)
Mindegy, azért szereztél pár vidám percet. Elképzeltem ahogy egy faszi ott toporog álló farokkal egy nő előtt, hogy "na, felszívódott má'?!" x'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!