Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik fogamzásgátló tablettát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fogamzásgátló tablettát kezdjem el használni? (többi lent)

Figyelt kérdés
A symicia fogamzásgátló tablettát szedem már három éve, az elején nagyon nehéz volt megszokni, mert fáj tőle a fejem, de pár hónap után megszokta a szervezetem. Viszont nem kívánom a szexet úgy mint kéne, ezért gondoltam hogy gyógyszert váltok.Melyik gyógyszer lenne az ideális? Persze nem szeretnék meghízni :) válaszokat előre is köszönöm

2017. aug. 5. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Az orvosod tudja megválaszolni ezt a kérdést.

Hiába ajánlok neked egy másikat,ami nekem bevált,neked lehet,hogy nem lesz mellékhatásoktól mentes a szedése.

2017. aug. 5. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
ezek szerint a mostanit se nogyogyasz irta fel?? maskepp nem is szedhetned...
2017. aug. 5. 15:19
 3/5 A kérdező kommentje:
De ezt a gyógyszert nőgyógyász írta fel nekem, mert én kérdeztem tőle hogy lehetne ezt a gyógyszert mert több ismerősöm is ajánlotta és a doki mondta hogy lehet.
2017. aug. 5. 15:39
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Szerinted majd neked itt ajénlunk egyet ,és azt fogod kaoni ,vgy mi??! Nagy álomvilágba élsz...

Majd az orvos megmondja ,te okoska...

2017. aug. 5. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nuvaring-et ajánlanám mindenkinek.

Hüvelybe kell felhelyezni, 3 hétig van bent, 1 hétig nincs, ekkor jön a megvonásos vérzés. Pont mint a tablettánál, csak itt nem naponta kell szedni, hanem folyamatos a hormonkioldódás belőle, emiatt a dózis is kisebb. Továbbá nem az emésztőrendszert terheli, hasmenés miatt sem kell aggódni, meg nincs olyan, hogy elfeleted bevenni, nem a májon keresztül szívódik fel, stb.

Sex közben sem kell kivenni, de ha zavar, akkor ki lehet, csak ne felejtsd visszatenni.

2017. aug. 6. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!