Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rosszul kezdtem el szedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap (szerdán) együtt voltam a párommal. Észrevettem, hogy az együttlét után vérezni kezdtem, ezért felhelyeztem egy tampont. Nyolckor be is vettem az első szem fogamzásgátlóm (első alkalom), de mikor kiszedtem a tampont, tiszta volt. Mi a teendő ilyenkor? Hagyjam abba a gyógyszer szedését, vagy folytassam tovább? Ettől még meg lesz a védelem?

2017. aug. 3. 01:50
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
A fogamzásgátló nem azonnal hat. Vagy ha mégis, nem biztonságos még. Utólag meg pláne nem hagy. Az előírás szerint szedd és addig ne szexelj, amíg az betegtájékoztató szerint nem hatásos. A pánik nem segít, de lehet hogy terhes vagy. Gondolom fiatal vagy még, szerintem beszéld meg anyukáddal, vagy nőgyógyásszal az esetet. De nem 1 hét múlva, nem 4 nap múlva, hanem még ma!
2017. aug. 3. 02:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De ugye meg vedekeztettek mashogy? Mert legalabb egy hetig, de inkabb egy ciklusig kell melle kiegeszito vedekezes(gumi), ha most kezdted el szedni először!

Sztem doki, o tud szakszeru tanacsot adni. Ha nem hasznaltattok gumit mindenkepp menj el gyorsan nogyogyaszhoz. Ha vedekeztettek akkor eleg ha megprobalod felhivni a szakrendelest es tanacsot kerni.

2017. aug. 3. 04:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze, a védekezéssel nincs gond, nem is a teherbeeséstől félek. Hanem hogy rosszul szedem, és ettől lehet-e valami bajom. Mert még azóta se jött meg. (tegnap óta)
2017. aug. 3. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy erosebben szexeltetek es azert vereztel..?:/
2017. aug. 3. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!