Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. level fogamzasgatlo szuneteben nem jott meg. A tajekoztaton az van, hogy a 2. -3. szuneti napon, viszont nekem ez mar a 4. Lehetseges hogy nem is fog megjonni? Most kezdtem a fogamzasgatlot egy honapja, eddig nem szedtem.
Nem lehetek terhes, az utolso szemeknel szexeltunk ketszer, de nem ment el bennem. Gondolom annyira mar vedett voltam harom het alatt hogy az elovaladektol ne legyek terhes(a tajekoztatora az van irva hogy mar azonnal ved, mert az elso mensis napon kezdtem szedni)
Lehetseges hogy csak ugy kimarad most hogy megszokja a szervezetem a gyogyszert?
Vagy meg megjohet a kovetkezo harom napban?
Általában azt is beleírják a tájékoztatóba,hogy mi van abban az esetben ha nem jelentkezik a köztes vérzés a placebo hét alatt.
Biztos nincs benne?
Nekem mindig az 5. napon jön meg. Az a lényeg, hogy a 7 napos szünet valamelyikénk jöjjön meg. Még van időd.
20N
Koszonom szepen nektek!!:) kicsit meg tulreagalom ugylatszik:)
Az van benne hogyha nem jon meg, csinaljak tesztet. De szerintem felesleges, semmi esely ra hogy terhes legyek.
Viszont par oraja fajdogal a hasam, mintha meg akarna jonni, szoval lehet hogy megis meg jon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!