Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tartok 7nap szünetet, csak 4-5-öt mire számítsak?
Minek szeded akkor ha nem tartod be a szabalyokat?
Terhessegre szamithatsz baratom, hogy valaszoljak is
Értem a tanácsadó, segítőkész szándékot..
De a hosszabb szünet okoz nem várt terhességet, nem pedig a rövidebb, de javítsatok ki kérlek ha tévedek. Meg szeretném érteni a mikéntjét
Kérdező, részben igaza van a válaszolóknak és neked is.
Kettes vagyok, amit írtam, az egyszeri alkalomra érvényes! A betegtájékoztatót olvasd el, benne van.
Valóban, hosszabb szünetet nem szabad tartani, mert akkor a szünet hetén történt aktusból is létrejöhet terhesség, nem vagy védett! A szünetben a védettség feltétele a következő levél pontos elkezdése.
De rövidebbet se tanácsos, a pecsételő vérzés miatt, később, több eset után valóban a hatásfok is csökkenhet, ezzel nem jó kísérletezni. Nem véletlenül van így kitalálva az egész.
Egyébként miért szeretnél kevesebb szünetet tartani? Ha a vérzésed akarod kihagyni, akkor inkább ne hagyj szünetet, bár ez se jobb megoldás. Ha csak meg akarod változtatni a vérzésed első napját, akkor lehet, de csak egyszer-egyszer, egyébként nincs értelme hamarabb elkezdeni egy levelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!