Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha nem tartok 7nap szünetet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tartok 7nap szünetet, csak 4-5-öt mire számítsak?

Figyelt kérdés

#fogamzásgátló #egyfázisú fogamzásgátló
2017. aug. 3. 04:29
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Na én emiatt születtem meg szóval nem ajánlom XD.
2017. aug. 3. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pecsételő vérzés jelentkezhet a levél alatt, illetve eltoltad a vérzésed napját.
2017. aug. 3. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Minek szeded akkor ha nem tartod be a szabalyokat?

Terhessegre szamithatsz baratom, hogy valaszoljak is

2017. aug. 3. 11:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Értem a tanácsadó, segítőkész szándékot..

De a hosszabb szünet okoz nem várt terhességet, nem pedig a rövidebb, de javítsatok ki kérlek ha tévedek. Meg szeretném érteni a mikéntjét

2017. aug. 3. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, részben igaza van a válaszolóknak és neked is.

Kettes vagyok, amit írtam, az egyszeri alkalomra érvényes! A betegtájékoztatót olvasd el, benne van.

Valóban, hosszabb szünetet nem szabad tartani, mert akkor a szünet hetén történt aktusból is létrejöhet terhesség, nem vagy védett! A szünetben a védettség feltétele a következő levél pontos elkezdése.

De rövidebbet se tanácsos, a pecsételő vérzés miatt, később, több eset után valóban a hatásfok is csökkenhet, ezzel nem jó kísérletezni. Nem véletlenül van így kitalálva az egész.

Egyébként miért szeretnél kevesebb szünetet tartani? Ha a vérzésed akarod kihagyni, akkor inkább ne hagyj szünetet, bár ez se jobb megoldás. Ha csak meg akarod változtatni a vérzésed első napját, akkor lehet, de csak egyszer-egyszer, egyébként nincs értelme hamarabb elkezdeni egy levelet.

2017. aug. 3. 17:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm részletes kifejtésed!
2017. aug. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!