Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer + megszakítás esetén terhesség esélye?
Sziasztok!
24 éves vagyok, a barátnőmmel kb. 2 és fél hete voltunk együtt, de a menstruációja előtt kb. 6-7 nappal már tünetei vannak.
Mellfeszülés, hasgörcs amiket mondott. Eddig nem szokott ilyen lenni neki, mert kb. 1-2 nappal kezdődnek a tünetek.
Eléggé félek, hogy esetleg terhes lett, viszont nem értem, hogy, ugyanis óvszerrel védekeztünk, plusz kivettem időben mielőtt elmentem... Az óvszer nem volt lyukas, ellenőriztem, plusz nem keveredett rá semmi, mert előtte kezet mostam, mielőtt ráhelyeztem.
Betegesen ügyelek a biztonságra, mégis félek, hogy bekaphatta a legyet, ami hatalmas gond lenne, mert most alakítom ki az egzisztenciámat. Már napok óta sík ideg vagyok. Már látom lelki szemeim előtt, hogy nem fog megjönni neki... :(
Szerintetek mekkora az esélye?
Elraktad a gumit vagy minden aktus után kimosod és teszteled?
Amúgy meg ha rajtad van a gumi akkor, hogy jutna oda a petéhez?
Eddig azt hittem, hogy csak a lányok tudnak ilyen zakkantak (bocs...) lenni, de látom tévedtem.
20 év alatt a fene sem tudja hány óvszert használtam el, de volt bőven. Soha nem vettem ki, mindig a lányban mentem el. Soha nem nézegettem utána, hogy szakadt-e vagy sem. És persze fölöslegesen sosem idegesítettem ilyeneken magam.
Nem kell aggódnod, elég biztonságos az óvszer. Ha aggódsz is, akkor meg használj spermicides óvszert.
Amúgy meg első gyerekem kb. 9 hónap éleslövészetre jött össze. Persze betartva az összes tanácsot, naptárazás, váladék ellenőrzés, forró fürdő mellőzése, semmi maszti, mindent oda beengedni, stb...
Na a második meg 1 azaz egy alkalomból lett meg egy olyan wellness hétvégén, amikor megfőztem a spermáimat egy jakuzziban...
Mostanra meg már az elkötött férfiak boldog életét élem!
37F
Köszönöm nektek a biztató szavakat és értelmes kommenteket.
Kicsit talán sikerült megnyugodnom, de még mindig ott van bennem a kisördög...
Tényleg remélem, hogy olyan szerencsés leszek, mint Ti, és nem csúszik hiba a gépezetbe.
Nem tudom mi történt vele, ilyen tünetei még nem voltak, mint most, de azt mondta, elmegy nőgyógyászhoz, aztán ott úgyis pont került az i-re...
15-ös vagyok, tanulj meg szöveget értelmezni légyszíves. :D Nem azt írtam, hogy menstruáció után egy-két héttel jelentkeznek a tünetek, úristen. :D Ha már késik egy ideje a menstruációja (ergo már lezajlott a peteérés több mint 2 hete, és ezzel együtt a megtermékenyítés, beágyazódás, stb), akkor már lehetnek terhes tünetei.
Komolyan, ilyen kommentek után nem lep meg, hogy ilyen ratyik lettek a PISA teszt eredményeink.
Istenem, hogy lehet valaki ennyire értetlen... Utoljára írom le, te fogyatékos, hogy nem 1-2 hétnél van tünet, hanem akkor, ha már 1-2 hete késik a menstruáció, ami azt jelenti, hogy a terhesség már 5-6 hetes (mert ugye az utolsó menstruáció első napjától számolják a terhességet). Így már sikerült agyilag felfognod?
Komolyan, nem értem, aki ilyen hülye és értetlen, az hogy tudott idáig életben maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!