Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye a terhességnek? FONTOS!
Sziasztok! Tegnap voltunk együtt a barátommal először, akkor vesztettem el a szüzességem. Megszakítással védekeztünk. Tudom, hogy hülye ötlet volt. Egy kb. 5-6 percet lehetett bennem és utána kihúzta, nem élvezett belém. Ez kétszer történt meg kb. 1 órán belül. Mennyi esélye lehet a terhességnek? 9 nap telt el az utolsó menstruáció első napja óta. Szerintetek érdemes lenne bevenni egy esemény utánit? Kérlek csak normális válaszokat írjatok!
Előre is köszönöm:)
17/L
Ha FONTOS lenne, húztatok volna gumit!
Kb. mostanában lehet peteérésed, védekezés nélkül szexeltetek, többször is. Csak hogy biztos legyen az előváladékban élő sperma.
A helyedben rohannék az eseményutániért, és még így is imádkoznék, hogy ne legyen semmi baj!
Két dologra képes a tabletta: 1. Meggátolja a peteérést. Ez ugye nálad már elég valószínű, hogy bekövetkezett, úgyhogy ezt buktad. 2. A beágyazódást akadályozza: az meg még 10 nap, addigra kiürül.
Elég gyakori eset, hogy valaki beveszi, és mégis teherben marad. Szerintem nem sokra jó az esemény utáni azon kívül, hogy megborul a hormonháztartásod.
De a semminél jobb.
Szóval szépen felmarkoltok 7-8 ezer forintot, besétáltok a nőgyógyászati ambulanciára, és kértek gyógyszert. Holnap már felesleges, mert kicsúszol a 72 órából, és vasárnap is csak az ügyeletre tudnátok menni.
Az, kérlek: tény.
Eleve a legtöbb esetben nem is jött volna létre terhesség, akkor sem, ha nem szedik be. Így persze, hogy "hatott".
Másrészt csak a közvetlen környezetemben túl sok azoknak a száma, akik időben bevették (pár órán belül), mégis terhesek lettek. Aztán vagy megtartották, vagy nem.
A lórúgásnyi hormon az biztos, hogy nem tesz jót, és akadályozza a teherbeesést, de többet árt, mint használ.
Mondjuk a kérdező esetében olyan magas a kockázata a terhességnek, hogy mindenképpen javasolt bevennie!! Aztán legfeljebb nem hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!