Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer + megszakítás esetén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer + megszakítás esetén terhesség esélye?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24 éves vagyok, a barátnőmmel kb. 2 és fél hete voltunk együtt, de a menstruációja előtt kb. 6-7 nappal már tünetei vannak.

Mellfeszülés, hasgörcs amiket mondott. Eddig nem szokott ilyen lenni neki, mert kb. 1-2 nappal kezdődnek a tünetek.

Eléggé félek, hogy esetleg terhes lett, viszont nem értem, hogy, ugyanis óvszerrel védekeztünk, plusz kivettem időben mielőtt elmentem... Az óvszer nem volt lyukas, ellenőriztem, plusz nem keveredett rá semmi, mert előtte kezet mostam, mielőtt ráhelyeztem.

Betegesen ügyelek a biztonságra, mégis félek, hogy bekaphatta a legyet, ami hatalmas gond lenne, mert most alakítom ki az egzisztenciámat. Már napok óta sík ideg vagyok. Már látom lelki szemeim előtt, hogy nem fog megjönni neki... :(

Szerintetek mekkora az esélye?

2017. júl. 30. 13:27
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Óvszerből is az extra vastag Durexet használjuk.
2017. júl. 30. 13:28
 2/21 A kérdező kommentje:
Illetve vízzel is feltöltöttem utána.
2017. júl. 30. 13:28
 3/21 anonim ***** válasza:
56%
Nincs 100℅-os vedelem. De ha te ilyen paras vagy miert eleg neked ha kinyalod rendesen te meg a szajaba elvezel? Akkor lehetnel nyugodt. Igy sose lehetsz az.
2017. júl. 30. 13:31
 4/21 A kérdező kommentje:
Ráadásul már bűntudatom is van, hogy miért szexeltem így, hogy még semmi nincs megalapozva az életemben.... De úgy gondolom, hogy 24 évesen ez normális, mégis kínoz a bűntudat és a kilátatlanság...
2017. júl. 30. 13:32
 5/21 A kérdező kommentje:
Hát, lehet, hogy azt kellene ezután, igazad van valamennyire.
2017. júl. 30. 13:32
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Ha védekeztetek, és még tesztelted is a gumit, elég kevés esély van rá. Amúgy terhességi teszt tud többet mondani, 2-3 hét után már reális képet mutat.
2017. júl. 30. 13:34
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vetted volna ki, hanem úgy mész el, hogy az óvszer rajtad van, ami nem szakadt ki, akkor is kb. 0 az esélye, hogy terhes legyen. Mi is óvszerrel védekezünk a párommal, soha nem veszi ki, mielőtt elélvez. És amióta nemi életet élek, kb. 8 év volt óvszeres védekezés, soha senki nem vette ki, mielőtt elment volna. Soha egy sem szakadt ki és nem lettem nem kívántan terhes. Még amikor terveztük a párommal, akkor is több, mint fél évig tartott, mire összejött.

Nem kell ennyire ráparázni. A barátnőd tuti, hogy nem lett terhes!

2017. júl. 30. 14:16
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm 7es remélem valóban így lesz! :\
2017. júl. 30. 14:38
 9/21 anonim ***** válasza:
13%

Sírok gec.

24 évesen félsz az apaságtól ? :D

2017. júl. 30. 14:42
 10/21 A kérdező kommentje:
7 évig voltam depressziós. Mindent most pótolok be. Kb. semmi.sincs megteremtve az életembe. Ez nem kor függvénye, hanem élethelyzeté, hogy ki mikor engedhet meg magának egy gyereket!
2017. júl. 30. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!