Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noriel fogamzásgátló tablettáról vélemények?
Sziasztok!
Nekem is most írta fel az orvosom. Ti hanyadik naptól nem védekeztetek? A betegtájékoztatón az van hogy az első naptól véd
Ha valakit még érdekel, nekem bevált. Három hónapja szedem. Az első hónapban nekem is jelentkezett a vérzés után sokáig tartó barna folyás, de a második alkalomtól teljesen normális volt.
A második tablettamentes naptól kezdődik a vérzés kb és 1-2 nappal a hét letelte előtt el is múlik teljesen, szóval 4-5 napra redukálta az addig 7-8 napos menstruációimat, ami szerintem nem rossz.
Talán annyit tudnék felhozni ellene, hogy a szedése óta szex előtt kevésbé nedvesedem, de aktus közben nem áll fenn a probléma, úgyhogy nem nevezném kimondottan hüvelyszárazságnak a jelenséget. A bőröm és a hajam kicsit kevésbé zsíros, hízást nem tapasztaltam miatta és szőrösödést sem, ami nálam kimondottan problémás lett volna az eleve sötét, erős szőrzetem mellett. A szedése óta talán kicsit visszafogottabb is a szőrösödés, bár ez lehet csak a téli időszak miatt van, amikor ritkábban borotválkozom és kevésbé feltűnő, ha gyorsan nő vissza. Mindenesetre erősödni, vagy sötétedni semmiképp nem kezdett és nekem az már fél siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!