Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor melyiknek higgyek?
Jangaa 3-0,02 mg tablettát írt fel az orvos. Kaptam hozzá egy kis tájékoztatót, amit elolvastam és az volt benne, hogy nem gyakori a testsúlynövekedés az alacsony hormontartalom miatt. Illetve a vízvisszazartás is ritka az egy hatóanyag miatt. Ma kiváltottam a gyógyszert és a gyakori mellekhatások(10-ből egy személy) között volt a testsúlynövekedés. Most akkor melyik az igaz? Melyiknek higgyek? Megkérdeztem az ismerőseim, akik ilyet szednek, egyik sem hízott tőle.
A válaszokat előre köszönöm!😀
18/L
A gyógyszert 2 év kapcsolat után kezdem el szedni, eddig óvszert használtunk folyamatosan.😀
Egyetértek az elsővel.
Én például nem híztam tőle, de az étvágyam megnőtt tőle, szóval ha nem bírnék magammal, tuti felcsúszna pár kiló :D
Mindenkinél más, ha észreveszed hogy hízol (anélkül hogy zabálnál, mert akkor nem a gyógyszer hibája!) abbahagyod vagy váltasz másikra.
Én 15 kilót híztam mióta szedem, barátnőm ,,csak'' 7-t, anyukám meg fogyott, nem hízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!